Home Lifestyle Film MUST SEE: met deze 5 films gaan wij in juli afkoelen in...

MUST SEE: met deze 5 films gaan wij in juli afkoelen in de cinema

Afkoelen in de bioscoop, iemand?

Voor wie dacht dat de cinema niet de meest ideale plaats was om de zomer te spenderen, think again. Nergens beter dan een frisse cinemazaal om af te koelen van die hitte. En al helemaal met deze 5 films die in juli in de bioscoop komen.

1 / 5
The Hustle
Annabelle Comes Home
Spider-Man: Far From Home
Huisdiergeheimen 2
The Lion King
The Hustle
The Hustle

In de zalen vanaf: 17 juli. Genre: komedie. Met: Anne Hathaway, Rebel Wilson.

‘The Hustle’ volgt twee vrouwelijke bedriegers die elkaar tegen het lijf lopen. Beide vrouwen zijn afkomstig uit totaal verschillende werelden, maar besluiten voor hun volgende klus de handen in elkaar te steken. Hun doelwit is een tech-miljardair van begin twintig.

Annabelle Comes Home
Annabelle Comes Home

In de zalen vanaf: 3 juli. Genre: horror. Met: Vera Farmiga, Patrick Wilson.

Om te vermijden dat Annabelle nog meer slachtoffers maakt, wordt ze ‘veilig’ opgeborgen in een vergrendelde kamer, achter heilig glas dat gezegend werd door een priester. Maar wanneer Annabelle de kwade geesten in de kamer opnieuw tot leven wekt, staan we aan het begin van een nieuwe horrornacht.

Spider-Man: Far From Home
Spider-Man: Far From Home

In de zalen vanaf: 3 juli. Genre: actie, avontuur. Met: Zendaya, Jake Gyllenhaal, Marisa Tomei.

Peter Parker gaat met zijn vrienden op zomervakantie door Europa. Maar tijdens de vakantie blijkt dat hij zijn vrienden moet redden van een nieuwe vijand, Mysterio genaamd.

Huisdiergeheimen 2
Huisdiergeheimen 2

In de zalen vanaf: 3 juli. Genre: animatie.

‘Huisdiergeheimen 2’ is het vervolg op dé blockbuster van de zomer van 2016, de beste opener ooit van een (animatie)film. Het verhaal gaat opnieuw over het leven van onze geliefde huisdieren die thuis achterblijven wanneer wij naar ons werk of naar school zijn vertrokken…

The Lion King
The Lion King

In de zalen vanaf: 17 juli. Genre: avontuur, animatie. Met: Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor.

In de geheel nieuwe Disney Live Action film van regisseur Jon Favreau, reist ‘The Lion King’ naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke bestemming ter harte. Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwe welp. Scar, Mufasa’s broer – en voormalig erfgenaam van de troon – heeft zijn eigen plannen…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.