Home Lifestyle ZIEN: dit is de trailer voor ‘High School Musical: The Musical: The...

ZIEN: dit is de trailer voor ‘High School Musical: The Musical: The Holiday Special’

Het langverwachte tweede seizoen staat vanaf 11 december op Disney+.

trailer high school musical
© Disney / Eric McCandless

Ben jij momenteel de ene kerstfilm of -serie na de andere aan het verslinden? Schrijf dan ‘High School Musical: The Musical: The Holiday Special’ maar snel op je kijklijstje. Bij Disney hebben ze namelijk net een nieuwe trailer vrijgegeven waardoor wij nog meer in kerststemming komen!

In de trailer voor het langverwachte tweede seizoen van de serie, krijgen we meteen een nieuw nummer te horen. Het gaat om het liedje ‘The Perfect Gift’ dat niet alleen geschreven is, maar ook uitgevoerd wordt door Joshua Bassett. Verder krijgen we in de preview ook al een kort stukje te horen van ‘Something In The Air’.

High School Musical: The Holiday Special

In de Holiday Special vertelt een groot deel van de cast hoe zij de feestdagen doorbrengen. Zo komen er anekdotes over hun meest memorabele kerstperiode aan bod, maar we krijgen ook meer te horen over hun beste (en meest gênante) cadeautjes, hun favoriete tradities en natuurlijk hun goede voornemens voor het nieuwe jaar.

Blijf jij voor de rest van je leven een trouwe ‘High School Musical’-fan en wil je ook deze reeks niet missen? Dan zal je nog heel eventjes moeten wachten. De ‘High School Musical: The Musical: The Holiday Special’ gaat namelijk op vrijdag 11 december in première op Disney+. De soundtrack zelf kan je dan weer iets vroeger beluisteren. Deze is vanaf 20 november beschikbaar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: