Home Lifestyle TRAILER: ‘Déjà-Vu’ is de volgende Vlaamse reeks die je wil zien op...

TRAILER: ‘Déjà-Vu’ is de volgende Vlaamse reeks die je wil zien op Streamz

Natali Broods speelt Flo, een moeder die de kans krijgt om terug te keren in de tijd naar één maand voor haar tienerdochter overleed.

déjà-vu streamz
© Toon Aerts voor Streamz

‘De Bende van Jan de Lichte’ achter de kiezen? ‘Red Light’ verslonden? Dan komt ‘Déjà-Vu’ misschien als geroepen. Vanaf 15 maart zie je de Vlaamse reeks op Streamz en de trailer doet vermoeden dat je ze niet wilt missen.

‘Déjà-Vu’ is de volgende Streamz Original waar de Vlaamse streamingdienst mee uitpakt. Het is een dramareeks over Flo, een drukbezette carrièrevrouw met een eigen radioshow en twee tienerkinderen. De hoofdrol is voor Natali Broods, de actrice met de meest doordringende blik van Vlaanderen. Flo’s relatie met haar rebellerende dochter Lou – gespeeld door jong talent Xenia Borremans – staat onder grote druk. Wanneer Lou onverwachts sterft, krijgt Flo de kans om terug te keren naar een maand voor haar overlijden. De vraag is of ze nog iets kan veranderen.

De cast bulkt van de bekende gezichten. Koen De Graeve, Clara Cleymans, Boris Van Severen, Barbara Sarafian, Janne Desmet, Lucas Van den Eynde en Sven de Ridder zijn allemaal te zien. ‘Déjà-Vu’ is een adaptatie van de gelauwerde Canadese serie ‘Plan B’. De reeks verschijnt vanaf maandag 15 maart op Streamz.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer kijktips: