https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Eén zendt maandag het exclusieve interview met Meghan en Harry uit

Eén zendt maandag het exclusieve interview met Meghan en Harry uit

Zondag wordt het gesprek tussen Oprah Winfrey en het koppel uitgezonden in de VS.

interview Meghan Harry
© Eén

Zondag doen Harry en Meghan hun kant van het veelbesproken verhaal in een exclusief interview met Oprah Winfrey op de Amerikaanse zender CBS. Nog geen 24 uur later is het interview bij ons op Eén te zien.

Er is de voorbije jaren enorm veel inkt gevloeid over Meghan en Harry, maar zeer zelden spraken zij zich uit over de problemen met de Britse pers en met het koningshuis zelf. Dat doen ze in de documentaire ‘Oprah Winfrey in gesprek met Meghan en Harry’ voor het eerst uitgebreid. Eerst spreekt Oprah met Meghan alleen, daarna vervoegt Harry hen. Geen enkel onderwerp is taboe, stelt de voormalige talkshowpresentatrice in de teaser. Dat zullen ze in Buckingham Palace vermoedelijk niet graag horen.

© Eén

De documentaire is van de Amerikaanse zender CBS. Die zendt het exclusieve interview komende zondag uit om 20u Eastern Time, wat bij ons midden in de nacht van zondag op maandag is. Nog geen 24 uur later zie je echter op Eén al waar alle heisa – die maandagochtend ongetwijfeld losbreekt – over gaat. Het interview staat geprogrammeerd om 21u20. De geplande aflevering van ‘#weetikveel’ wordt voor een keer verplaatst naar donderdag.

Lees ook: