Home celebs Eerste beelden van interview met Harry en Meghan: ‘Ik was bang dat...

Eerste beelden van interview met Harry en Meghan: ‘Ik was bang dat de geschiedenis zich zou herhalen’

'Geen enkel onderwerp zal uit de weg worden gegaan', verzekert Oprah.

© YouTube

Nog een weekje aftellen en dan kunnen royaltyfans eindelijk smullen van het exclusieve interview van prins Harry en Meghan Markle met goede vriendin Oprah Winfrey. Net zoals bij een grote Hollywoodfilm, dropt de Amerikaanse televisiezender CBS nu ook een trailer van dat controversiële gesprek. En laat ons duidelijk zijn: het belooft erg intens te worden…

Aankomende zondag wordt misschien wel een van de grootste tv-momenten uit de geschiedenis van het Britse koningshuis. Niet alleen Harry en Meghan, maar ook de Queen herself zal dan in een BBC-special op ons kleine scherm verschijnen. Toch wordt die eerste ongetwijfeld de spraakmakendste van de twee, want het koppel zal zo’n negentig minuten lang onthullingen doen over hun privéleven en de druk die hun koninklijke titels met zich meebrachten. Dat er tijdens het exclusieve gesprek geen onderwerp uit de weg zal worden gegaan, maakt Oprah dan ook smakelijk duidelijk in een teaser die zopas verscheen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Niets is off limits’ 

Daarbij zien we een prachtig geklede Meghan mét bol buikje in de tuin van hun huis in Montecito (Californië) zitten. De setting ziet er erg rustgevend uit, maar het gesprek belooft intens te worden. Hoewel de trailer mét dramatisch muziekje nog geen 30 seconden lang is, zitten we door enkele uitspraken van Oprah zoals ‘Was je stil of werd je het zwijgen opgelegd?’ wel op het puntje van onze stoel. Meghan brengt geen woord uit in de sneak peek, maar de reactie van de talkshowpresentatrice spreekt wel boekdoelen: ‘Je hebt een aantal shockerende dingen gezegd’.

In het tweede deel van het interview schuift ook Harry aan bij het onderonsje. En Amerika zou Amerika niet zijn als ook daar geen preview van voorzien zou worden. Prins Harry uit in het korte fragment zijn bezorgdheid over zijn vrouw en hoe hij angst had dat de geschiedenis zich zou herhalen. Een beeld van prinses Diana met de kleine Harry op de arm maakt meteen duidelijk op welke geschiedenis hij doelt. ‘Ik kan me niet voorstellen hoe dat destijds geweest moet zijn voor mijn moeder, die dit allemaal alleen heeft moeten doorstaan’, vertelt hij. ‘Wij hebben tenminste elkaar nog, zij was alleen. En voor ons was dit proces al loodzwaar.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: