Home Lifestyle PARTY: snuif de Tomorrowlandsfeer op tijdens de openingsfeestjes aan het MAS

PARTY: snuif de Tomorrowlandsfeer op tijdens de openingsfeestjes aan het MAS

Ideaal voor wie geen ticket kon bemachtigen voor het festival zelf.

© joey thompson via unsplash

Heb je geen ticket kunnen bemachtigen voor Tomorrowland, maar wil je toch de zalige sfeer van dit festival opsnuiven? Ga dan samen met duizenden internationale festivalgangers uit je dak op de openingsfeestjes ‘Invited’ aan het MAS in Antwerpen.

Het domein De Schorre in Boom wordt in juli opnieuw twee weekend omgetoverd tot een magische plaats. Duizenden festivalgangers van over de hele wereld zullen er een onvergetelijk feestje beleven tijdens Tomorrowland. De tickets vlogen opnieuw de deur uit, en helaas bleven velen met lege handen achter. Wie geen fancy bracelet wist te bemachtigen, kan de sfeer van dit unieke festival toch wat opsnuiven tijdens niet één, maar twee openingsfeestjes.

Dj’s en foodtrucks

Op 18 en 25 juli, aan de vooravond van elk festivalweekend, houdt de stad Antwerpen aan de voet van het MAS een grote party ‘Invited’. Duizenden festivalgangers die van over de hele wereld afzakten naar ons Belgenlandje speciaal voor Tomorrowland zullen daar na een hele dag sightseeing de beentjes losgooien en jíj kan er ook bijzijn. De allerbeste dj’s zorgen voor de goede beats en je honger en dorst stillen kan aan een van de verschillende foodtrucks.

Het enige wat je moet doen, is op de website van Tomorrowland een account aanmaken. Tip: geef een fictief adres in Antwerpen op, want het feestje is uitsluitend voor inwoners van ‘t stad. Of kijk eens vriendelijk naar een vriend of vriendin die daar woont. Tickets kosten 8 euro en zijn gelimiteerd, dus je zal er snel bij moeten zijn. Het feestje begint telkens om 15 uur en gaat door tot 22 uur ‘s avonds.

Lees ook: