https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ZIEN: Tomorrowland pakt opnieuw uit met magische trailer

ZIEN: Tomorrowland pakt opnieuw uit met magische trailer

A trip down memory lane...

Tomorrowland lanceerde vandaag de magische trailer voor de 15e editie van het festival dat de laatste 2 weekends van juli plaatsvindt.

De gelukkigen onder ons die een ticket wisten te scoren voor Tomorrowland, staan binnen exact vier of vijf weken, te shaken op de beats van de allergrootste dj’s. Voor deze vijftiende editie wordt het festivalterrein in Boom twee weekends lang omgetoverd tot een echt paradijs. Indrukwekkende podia, randanimatie en mensen van over de hele wereld die op de tonen van de muziek met hun duizenden vlaggen zwaaien. Heaven is a place on earth, en de twee laatste weekends van juli situeert het zich meer bepaald in De Schorre.

Bijzondere bibliotheek

Ieder jaar krijgt het festival een thema, en dit jaar is dat ‘The Book of Wisdom: The Return’. Dat laatste wordt eraan toegevoegd omdat Tomorrowland in 2012 al uitpakte met dat concept. Omdat dit toen zó legendarisch was én omdat het dit jaar een verjaardagseditie is, halen ze die ‘wijze boek’ nog eens van onder het stof. Het thema staat natuurlijk ook centraal in de trailer die vandaag gelanceerd werd.

In de video zien we een man en vrouw die zich in een bijzondere bibliotheek bevinden. Zij en wij zien verwijzingen naar alle vorige thema’s van Tomorrowland zoals ‘The Key To Happiness’ in 2014, ‘The Secret Kingdom Of Melodia’ in 2015 en ‘The Story Of Planaxis’ van vorig jaar. We zullen dit jaar dus blijkbaar meegenomen worden op een soort trip down memory lane, want de trailer is volgens de organisatie nog maar het startpunt van het verhaal dat de bezoekers verder zullen ontdekken tijdens de festivaldagen. Spannend!

Fantasy verhaal

Iedere festivalganger zal dan ook, samen met hun gepersonaliseerd bandje, een écht exemplaar van ‘The Book of Wisdom’ toegestuurd krijgen. Dit boek telt maar liefst 160 pagina’s, werd gecreëerd in samenwerking met de Ierse auteur Sarah Maria Griffin, geïllustreerd door de Belgische artiest Patrick Cornelis en verschijnt in vijf talen. Het is een fantasy verhaal dat een deel van de magische wereld van Tomorrowland ontsluiert. Later zal het boek ook wereldwijd verkrijgbaar zijn. In tussentijd kunnen we genieten van de trailer en van het festival dat van vrijdag 19 tot en met zondag 21, en van vrijdag 26 tot en met zondag 28 juli doorgaat in Boom.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: