Home FASHION & BEAUTY Fashion COOL: Komono en Tomorrowland slaan handen in elkaar voor nieuwe zonnebrillencollectie

COOL: Komono en Tomorrowland slaan handen in elkaar voor nieuwe zonnebrillencollectie

In stijl het festivalseizoen tegemoet!

Mode en festivals, het blijft een match made in heaven. Het ultieme bewijs? De gloednieuwe zonnebrillencollectie van Komono en Tomorrowland. Jawel, de twee Belgische labels lanceren een selectie monturen die jouw festivaloutfit een opvallende finishing touch zullen geven.

Voor een verjaardag mag het weleens wat meer zijn, moeten Komono en Tomorrowland gedacht hebben. Beide Belgische labels mogen dit jaar dan ook flink wat kaarsjes uitblazen. Zoals je waarschijnlijk wel weet strijkt het ultieme dancefestival al voor de 15de keer in Boom neer, terwijl Komono ondertussen al 10 jaar hippe accessoires creëert. Redenen genoeg dus om iets speciaals te doen. Het resultaat? Vier eye-catching zonnebrillen die perfect matchen met je stoere Dr. Martens-boots en je favoriete T-shirt en jeanshort.

De inspiratiebron voor deze limited-edition-collectie is de adembenemende zonsondergang op het magische festival. De zonnebrillen zijn dan ook voorzien van een soort ombre-lenzen én zijn gegraveerd met de leuze “Live Today, Love Tomorrow, Unite Forever”. Ja, je ziet het leven écht door een roze bril. 😉 De monturen zijn daarnaast ook gemaakt van roestvrij staal waardoor ze champaign showers heus wel overleven. Het prijskaartje? Je scoort elke montuur voor € 80.

Tot in de vroege uurtjes

Wil je nagaan dat je echt wel tot in de vroege uurtjes die dansbenen losgooit? Dan voorzien Komono en Tomorrowland ook nog twee horloges met dezelfde kleurschakeringen als je zonnebril.  Kwestie van je accessoires perfect met elkaar te kunnen matchen. De zonnebrillencollectie is trouwens de perfect aanvullen voor de kledinglijn van het festival. Tomorrowland wil dan ook meer zijn dan enkel een festival. Dankzij deze collecties willen ze de magie van Tomorrowland het hele jaar verder laten leven in de harten van mensen.

Meer mode: