Home Lifestyle Tomorrowland Winter op de valreep geannuleerd omwille van het coronavirus

Tomorrowland Winter op de valreep geannuleerd omwille van het coronavirus

De wintereditie ging normaal volgende week, op zaterdag 14 maart, van start.

Tomorrowland winter
© TML

Slecht nieuws voor wie een ticket had voor Tomorrowland Winter. De Franse regering heeft besloten om het festival te annuleren omwille van het coronavirus. Dat maakte de organisatie zelf bekend via een mededeling op hun website.

De organisatie van Tomorrowland Winter is begin februari met de opbouw van het festival begonnen. De wintereditie zou normaal gezien plaatsvinden van 14 tot en met 21 maart, maar werd door de Franse regering een dikke week voor de start geannuleerd. ‘Het is met pijn in het hart dat we jullie vandaag informeren dat de Franse regering besloten heeft om de editie van dit jaar te annuleren. Sinds afgelopen zaterdag staan we in nauw contact over de impact van het coronavirus en vandaag hebben we de officiële beslissing gekregen’, aldus de organisatoren in een mededeling op hun website.

Skigebieden blijven open

In de aankondiging staat er verder nog te lezen dat regering drastische maatregelen neemt omwille van de opmars van het virus. Als gevolg annuleren ze alle grote evenementen die groepen mensen van verschillende nationaliteiten samenbrengt op festivalterreinen en andere locaties. Opvallend is wel dat de skigebieden in de Franse Alpen wel gewoon open blijven. Ook de pisten, skiliften, bars en restaurants zullen functioneren zoals normaal. Wie een ticket had voor het festival krijgt vandaag nog een mail met informatie over de verdere stappen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.