https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ‘Tien Om Te Zien’ maakt eerste artiesten bekend die zullen optreden tijdens...

‘Tien Om Te Zien’ maakt eerste artiesten bekend die zullen optreden tijdens eenmalige comeback

Tickets zijn gratis en moet je trachten te winnen.

tien om te zien
© VTM

‘Tien Om Te Zien’ maakt een eenmalige comeback. VTM maakt de eerste namen bekend van de artiesten die zullen optreden tijdens deze iconische show en verklapt ook wanneer het event zal plaatsvinden in Middelkerke.

We hebben het al vaak gezegd, en we zullen het nog een keertje herhalen: álles komt terug! Ook ‘Tien Om Te Zien‘, het legendarische muziekprogramma dat iedere zomer Blankenberge volledig op z’n kop zette, maakt een comeback. Al zal het wel bij één show blijven. Het vaste presentatorsduo Willy Sommers en Anne De Baetzelier zijn opnieuw van de partij, al ruilen ze deze keer hun vaste badstad in voor het even mooie Middelkerke.

Indrukwekkende line-up

De reden voor dit nostalgische momentje is het succes van ‘Tien Om Te Zien – De Zomer Van 199X‘ waarin de meest memorabele momenten van het programma terug naar boven worden gehaald. Op het podium zullen zowel nieuwe artiesten – lees: die pas doorgebroken zijn na het ‘Tien Om Te Zien’-tijdperk – als oude bekenden staan. VTM maakt de eerste namen bekend die zullen optreden op wat ongetwijfeld een onvergetelijke avond wordt. Onder meer Clouseau, Bazart, Bart Kaëll, 2 Fabiola, Mama’s Jasje, Get Ready!, Camille Dhont, Metejoor, Regi en Niels Destadsbader brengen hun allergrootste ‘TOTZ’-meezinger of hit van het moment.

Gratis tickets

Op woensdag 25 augustus kan je deze artiesten en nog vele anderen, die later nog worden bekendgemaakt, aan het werk zien aan het Epernayplein in Middelkerke. Door de coronacrisis is het aantal toeschouwers beperkt tot 5000 en moet je een Covid Safe ticket kunnen voorleggen. Je kan geen tickets kopen voor dit volksfeest, maar je moet ze trachten te winnen. Dat kan vanaf vandaag via de website van VTM of via verschillende wedstrijden die de komende weken zullen gehouden worden op Qmusic, Joe, HLN.be en Dag Allemaal.

Deze special wordt uiteraard ook uitgezonden op VTM. Wanneer je uit volle borst zal kunnen meezingen vanuit je woonkamer met al deze nostalgische klassiekers en nieuwe topschijven maakt de zender later nog bekend.

Lees ook: