Home Lifestyle Hotspots Geen ticket voor Tomorrowland? Hier win je misschien last-minute nog een kaartje

Geen ticket voor Tomorrowland? Hier win je misschien last-minute nog een kaartje

De leukste wedstrijden op een rijtje.

Tomorrowland Winter
© Joel Hoylaerts/Photo News

Tomorrowland is naar jaarlijkse gewoonte hopeloos uitverkocht. Maar voor wie toch nog een ticketje wil scoren, zijn er gelukkig nog een paar opties om het festivalterrein te kunnen betreden. En nee, dan hebben we het niet over jezelf verkleden als security en zo naar binnen te sluipen zonder ticket. Wij verzamelden de 4 leukste wedstrijden voor wie last-minute nog een felbegeerd ticket wil bemachtigen.

Pepsi MAX x Tomorrowland

Speciaal voor Tomorrowland ontwierp Pepsi een limited edition blikje Pepsi MAX. Met zo’n blikje met een uniek design kan je elke dag een duoticket voor het festival winnen. Sprintje naar de winkel, unieke code invoeren op de website van Pepsi en vingers kruisen. Een makkelijkere manier om je kans te wagen is er niet, als je ‘t ons vraagt.

Studio Brussel

Wil je niks missen van Tomorrowland? Dan moet je naar Studio Brussel luisteren, zowel tijdens als vóór het festival. Want wie deze week of volgende week naar de radiozender luistert, wint misschien wel een Full Madness-pas voor twee personen.

Wings For Tomorrowland

Creatieve ziel? Dankzij Red Bull maak je kans op maar liefst vier Full Madness-passen voor het coolste dancefestival ter wereld. Maar daar moet je wel wat voor doen. Maak je eigen vleugels met Red Bull, post je creatie op Instagram met de #WingsForTomorrowland en wie weet mag jij dit weekend met drie vrienden gaan feesten.

Radio Contact

Spreek je een aardig woordje Frans? Dan kan je je kans wagen bij de Waalse radiozender Radio Contact. Drink alvast een verfrissende pintje (want ja, het is bewezen dat je een vreemde taal beter spreekt na een druppel alcohol), hang gekluisterd aan de radio en bel op het juiste moment in je beste Frans.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.