Home Lifestyle Hotspots Dansen in een Franse wijngaard? Dan moet je op dancefestival Machine du...

Dansen in een Franse wijngaard? Dan moet je op dancefestival Machine du Vin zijn

Onder anderen The Magician, 2manydjs en Claptone sieren de affiche.

Machine du Vin
© Justin Aikin via Unsplash

De zomer in stijl afsluiten? Dan moet je op dancefestival Machine du Vin zijn. Want eerlijk, wat is er heerlijker dan op een zwoele zomeravond met een glas wijn in de hand de nacht in dansen met op de achtergrond een gigantisch wijnkasteel? Right!

Mis je Rock Werchter nu al? Of heb je nét geen tickets kunnen scoren voor Tomorrowland? Dan kunnen we je zeker het gloednieuwe festival Machine du Vin aanraden. Lees: drie heerlijke dagen gevuld met muziek, kunst, wijn en lekker eten op een wijndomein in het zuiden van Frankrijk. Na twee succesvolle edities in Australische wijngaarden komt het populaire event Wine Machine nu dus ook naar Europa. En welk land is daarvoor beter geschikt dan Frankrijk?

Het pittoreske dorpje Camon, ten zuiden van Toulouse, zal van 31 augustus tot 2 september muziek- en wijnliefhebbers ontvangen op het domein van Abbaye Chateau de Camon. Op de affiche schitteren Belgische mixmasters als The Magician en 2manydjs naast kleppers als Claptone, Booka Shade, Bonobo en Erol Alkan. Uitgedanst? Dan kan je je helemaal laten onderdompelen in la vie française door mee druiven te stampen, een plekje te reserveren aan de Long Table Lunch of even op de rivier te dobberen. Alors, on y va?

Machine du Vin – praktisch

Van 31 augustus tot en met 2 september. Info en tickets vind je hier.

Machine du Vin

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.