Home Lifestyle ZALIG: ‘Thuis’-fans kunnen dit jaar de seizoensfinale op 3 grote schermen volgen

ZALIG: ‘Thuis’-fans kunnen dit jaar de seizoensfinale op 3 grote schermen volgen

Waar ga jij kijken naar de climax?

Thuis
© VRT

Deze ochtend verklapte Eén de uitzenddatum voor de seizoensfinale van ‘Thuis’. Maar nu doet de zender daar nog een schepje bovenop, want op 14 juni wordt de laatste aflevering in verschillende steden op groot scherm uitgezonden. En de cast? Die is natuurlijk ook van de partij!

Places to be

Voor het eerst in de geschiedenis van ‘Thuis‘ wordt het seizoen van de populaire Eén-soap afgesloten op een donderdagavond. Dat heeft allemaal te maken met het WK voetbal. Daarom willen de makers van ‘Thuis’ een vernieuwde beleving creëren. Enter: via grote schermen kijkers samenbrengen voor de slotaflevering.

‘We brengen dit jaar de fans niet op 1 locatie samen, maar wel op 3 grote pleinen in Vlaanderen’, vertelt ‘Thuis’-producer Hans Roggen. Op 14 juni kunnen de kijkers vanaf 19 uur afzakken naar Antwerpen (Plantinkaai, busparking), Hasselt (Kolonel Dusartplein) of Kortrijk (Schouwburgplein). De ‘Thuis’-cast zal zich ook verspreiden over de 3 locaties én de toegang is volledig gratis!

Groot evenement

In 2015 werd ‘Thuis’ ook al eens uitgezonden op een groot scherm tijdens Rock Werchter. Toen kwamen de ‘Thuis’-fans bijeen op de weide om samen naar de finale te kijken. Datzelfde jaar werden er ook ‘Thuis’-tenten neergepoot, waar acteurs en kijkers samen een aflevering beleefden.

© VRT

Ook de acteurs kijken enorm uit naar dit evenement. ‘Bij de “Thuis”-tenten in het najaar van 2015 voelde je een magie wanneer mensen samen naar de aflevering keken. We hadden toen de kans om tussen de fans mee te genieten van de aflevering en hun reacties live te zien. Ik kijk ernaar uit om dat op 14 juni opnieuw te kunnen doen’, vertelt acteur Jeroen Lenaerts, beter bekend als Tim.

‘Ik hoop dat dit de finale met het laagste kijkcijfer ooit wordt’, vertelt Hans Roggen. ‘Dan weten we dat iedereen uit zijn kot gekomen is om samen te genieten’. Staat genoteerd, Hans!

 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.