Home Lifestyle 23 momenten die ons deden kokhalzen, kromliggen en keihard wenen in de...

23 momenten die ons deden kokhalzen, kromliggen en keihard wenen in de tiende aflevering van ‘Temptation Island’

Een Timfobie? Wie niet, Gino, wie niet.

‘Temptation Island’ is tegenwoordig eerder ‘Timtation Island’ en dat heeft zo zijn gevolgen. Het grootste gevolg is dat deze tiende aflevering voor ons – en waarschijnlijk voor vele anderen –  een opeenvolging van walging, scheldtirades richting televisiescherm en een neiging om een schoen naar datzelfde scherm te smijten met zich meebracht. Ontspannend entertainment kunnen we het niet meer noemen, voer tot napraten aan de koffieautomaat des te meer. En is dat niet wat ‘Temptation Island’ moet zijn? Al mag de volgende aflevering voor ons net iets minder Tim bevatten. Al is het maar opdat ons televisiescherm het volledige seizoen overleeft.

1

Tim wil Deborah niet kwetsen. Wat hij wel wil doen, is op televisie verklaren dat het hoofdstuk van hun liefde voor hem afgesloten is en dat hij een nieuw hoofstuk start.

Dat hoofdstuk gaat getiteld: ‘Het moment waarop ik de meest verachte man van Vlaanderen werd’.

2

Een verblijf op Temptation Island maakt een mens niet alleen mentaal kapot, maar ook fysiek.

Na de verdachte pleister boven Jeremy’s oog, krijgen we deze week het ingepakte hand van Chloe


…en de gekwetste voet van Daniëlle. Of zou ze daar stiekem een tweede tatoeage hebben laten zetten?

3

Tims gele zwembroek is ondertussen een personage op zich geworden, maar kunnen we het even hebben over Mezdi’s liefdesrelatie met zijn badjas?

Alleen met Mezdi‘s attitude kan je in zulk kimono-achtig ding en met perfect geplukte wenkbrauwen – wij zijn jaloers – rondlopen zonder er een beetje verwijfd uit te zien.

4

We keren terug naar Tim, die zijn nieuw hoofdstuk start met een verhuis. Want hij is ondertussen toch al 30 jaar, dus het moet snel gaan.

Zo snel dat de Aalstenaar na een halve dag samenhokken al kan vaststellen dat Cherish een proper meisje is dat hem op z’n wenken zal bedienen.

5

Wanneer hij zich moet aankleden, bijvoorbeeld. Want daar heeft de overjaarse peuter moeite mee. Vandaar elke dag diezelfde zwemshort, snap je?

De ene blauwe jeansbroek is natuurlijk de andere niet.


6

Nogmaals: Tim wil Deborah niet kwetsen. Die ‘No girls allowed unless Deborah Leemans’-papiertjes moeten nu eenmaal van de deur verdwijnen. Liefst op een ostentatieve manier.

Die gruwelijke glimlach moet er gewoon bij, zie je.

7

Ondertussen organiseert Annelien een kleine White Party – waarvan Daniëlle helaas geen memo kreeg – om alweer een dramatisch kampvuur aan te kondigen.

Megan heeft duidelijk geen zin in het feestje.

8

Wij zijn niet de enigen die door de aankondiging van Annelien een déjà-vu naar vorig jaar krijgen – never forget kokhalzende en naar stoelen stampende Lisa.

Deborah probeert zichzelf in te prenten dat zij de Rosanna van de groep zal zijn, want diens vriend Niels was de enige die tijdens het grote ‘I’m weak’-moment niet in de fout ging.

(Ze vergeet daarbij even dat de kleerkast een van de eerste dagen al aan Parastoo’s punani zat, maar soit.)

9

Kampvuur 4 kan beginnen. Voor Kevin maakt het allemaal niet meer uit: hij beseft nu dat ‘Temptation Island’ tegen alle verwachtingen in geen goed medicijn is voor zijn zieke relatie.

Eender wie – de grootste idioot eerst – had je dat voor je deelname kunnen vertellen, Kevin.

10

Kevins reactie wanneer hij ziet dat Megan het deksel op de neus krijgt is nogal lullig. Maar hoe onuitstaanbaar is het om te zien dat Tim meelacht?

Het is dan ook hilarisch hoe Megan zo naïef kan zijn om te geloven dat een verleider oprecht geïnteresseerd is in haar. Toch, Tim?

11

 Megan kan bij Mezdi op meer medeleven rekenen. Hij lijkt haar pijn te voelen.

Aan zijn tanden?

12

Daniëlle van haar kant toont amper emotie tijdens het kampvuur. Dat Mezdi boos zal zijn omwille van de tatoeage? Het zal haar worst wezen.

Deborah denkt er het hare van.

13

Hypocriete Tim toont dan weer te veel emotie bij het zien van zijn beelden. En dat vindt Rick Brandsteder ook.

Kan iemand alsjeblieft een meme maken van deze schitterende ‘Seriously, dude?‘-blik?

14

Let vooral ook op hoe niemand van de mannen de moeite neemt om Tim een troostend schouderklopje te geven.

Wie zijn gat verbrandt, toch?

15

Gelukkig kunnen we altijd op Rick rekenen om de kandidaten een beetje extra te jennen.

Stoute Rick.


16

Megan vermoedt dat Deborah alweer saaie beelden van Tim met een T-shirt, een kussen en kinderachtige papiertjes te zien zal krijgen. Ze valt bijna in slaap bij de gedachte.

Ze moest eens weten.

17

De anderen zijn evenmin goed wakker. Terwijl Tim zijn liefde aan Cherish verklaart, zou je denken dat de dames naar een aflevering van ‘Karen maakt een plaat’ kijken.

Terwijl in Vlaamse huiskamers iedereen uit de zetel viel wanneer ze Tim in aflevering 8 het woord ‘verliefd’ hoorden gebruiken.

18

Tims tristesse omwille van Deborahs tranen is van erg korte duur. Onmiddellijk na het kampvuur zorgt hij voor het meest misselijkmakend momentje van de aflevering.

Wees blij dat we je de bijhorende slurpgeluiden besparen.

19

Rechtzetting: misschien is het moment waarop Tim verklaart dat Deborah respect moet hebben voor zijn keuze nog nét iets mottiger.

Hij geeft ons ook zo veel opties.

20

Schelden naar het scherm, plaatsvervangende schaamte voelen of dubbel liggen van het lachen? Tuurlijk. Maar dat we nog zouden meehuilen met ‘Temptation Island’, dat hadden we niet kunnen voorzien.

Zelfs koele kikkers Mezdi en Daniëlle zouden het moeilijk krijgen bij de beelden van Deborah in de Hut. En dat wil iets zeggen.

21

Soms schat je mensen fout in. Terwijl de kijker ervan uitgaat dat Deborah de rest van de dagen huilend in haar bed zal doorbrengen – ja, jij ook – besluit ze zich niet te laten kennen.

Komaan, Deborah, zuip je maar helemaal klem. En kruip even op Gino, als het moet. Het is je bij voorbaat vergeven!

22

Het is een tijdje stil geweest op vocabulaire-vlak, maar verleider Gino schenkt ons eindelijk een nieuwe term voor het grote ‘Temptation Island 2018’-woordenboek.

Het is nu al een van onze favorieten.

23

Voor de laatste keer, jongens, Tim wil Deborah echt niet kwetsen. Hij verkondigt gewoon op nationale televisie dat hij haar ring aan de vinger van Cherish wil hangen.

No big deal.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.