Home Lifestyle ‘Temptation Island’: het slotstuk van de ultieme relatietest in 19 geweldige gifjes

‘Temptation Island’: het slotstuk van de ultieme relatietest in 19 geweldige gifjes

© VIJF

Verdriet, woede, vertedering, plaatsvervangende schaamte en afkeer: we kropen zonet voor de voorlaatste keer op de emotionele rollercoaster die ‘Temptation Island’ niet alleen voor de kandidaten maar ook voor de kijker is. We kijken terug op de opvallendste momenten van de wilde rit.

1. Zach besluit een ‘dam’ van kussens te bouwen tussen hem en Romee.

Helaas zijn z’n bouwkunsten even zwak als zijn wilskracht.

2. Het mag echter niet verbazen dat verleidster Romee uiteindelijk toch op Zachs deel van het bed – en toevallig ook bovenop z’n piemel – belandt.

Zijn charmante verleidingstrucs doen elke vrouw over eender welke hindernis duiken, toch?

3. Zo gezellig de duo’s het hebben op de dreamdate, zo awkward wordt het wanneer ze op het teken van de crew ‘spontaan’ afscheid moeten nemen van elkaar.

‘Zwaai nog een keer, Simone!’

4. Al verdwijnt de ongemakkelijkheid van dat afscheid in het niets bij de tastbare spanning die in de lucht hangt wanneer Zach en Simone elkaar terugzien aan het kampvuur.

Rick en Annelien zien er tijdens het eerste moment van de hereniging uit alsof ze net een beetje in hun broek geplast hebben.

5. Nochtans was Simone net voor de reünie nog de rust zelve.

Stalin of Lenin zouden we haar niet noemen, maar als je zo onbewogen naar je scheefpoepende lief kan kijken, ben je wel de queen of cool.

6. Zach was uiteraard zijn hypocriete zelve.

Met de moed der wanhoop probeert Rick hem voor de komst van Simone nog duidelijk te maken dat hij het al verpest had vóór zij slecht over hem begon te praten. Dapper, maar tevergeefs.

7. Diezelfde Rick gaat trouwens best even in quarantaine, want hij blijkt door de deelnemers besmet met het virus dat aanzet tot een totaal overbodig gebruik van de Engelse taal. Terwijl hij daarvoor ondertussen toch net te ‘mature’ is geworden.

Gelukkig zijn er de ondertitelaars die steevast voor de Vlaamse vertaling kiezen. Mogen we eventueel ook het woord ‘matuur’ voorstellen? Geen dank.

8. Na de poging van Rick, probeert ook Annelien duidelijk te maken aan Zach dat hij de schijnheilige snul uithangt.

Rick heeft het op dat moment duidelijk al opgegeven.

9. Helaas, ook Anneliens poging blijkt tevergeefs.

Zach is duidelijk een verloren zaak. Next!

10. Tussen alle drama door zien we Angela en Chris een polonaise doen om hun liefde te vieren…

Van een koppel dansers hadden we iets meer verwacht, maar bon.

11. …en leren we dat niet elke verleider personal trainer is. Sam is namelijk car wrapper en ja, we hebben dat gegoogeld.

Hopelijk heeft hij bij het inpakken van auto’s meer succes dan bij het inpakken van Angela. *wink wink*

12. Het is al tijd voor het volgende koppel: Karim en Roshina.

Hun onderdeel kan niet anders dan ingezet worden met alweer een heerlijke metafoor van de meester der metaforen en wijsheden, Karim.

13. De reünie van Karim en Roshina zorgt alleen maar voor vertedering.

Vooral omdat we stiekem allemaal een serieuze boon hebben ontwikkeld voor lieve, pientere (in Temptation-termen) Karim – toch? – die écht het vertrouwen van zijn vriendin verdient. Wanneer hij hoort dat hij dat vertrouwen nu ook krijgt, zijn wij bijna net zo gelukkig als hij.

14. Hoe schattig was dit ook?

15. Nog een laatste om het af te leren.

Daarna gaan we over tot Elke en Arda, beloofd!

16. We willen je avond niet vergallen met een heleboel beelden van Arda, maar deze ontdekking delen we toch graag. Was het je al opgevallen dat de Limburger werkelijk nooit – behalve op de kampvuren dan – een shirt draagt?

Je denkt nu waarschijnlijk: dat is omdat hij elk vrij uur in de Basic Fit besteedt en wilt showen wat hij heeft. Misschien. Maar misschien was de arme man gewoon zijn T-shirts vergeten. Op het laatste kampvuur recycleert hij namelijk een look van Christian.

De cheetah-print van het kraagje staat ‘m nog wel. Omdat hij een cheater is, snap je?

17. Over naar queen Elke, die letterlijk gesteund door Annelien haar entree maakt.

Heel mooi om te zien hoe de presentatrice in dit seizoen meer dan ooit een vriendin, steun en toeverlaat is voor de vrouwen. Women supporting women, en al ?.

18. Zelfs tijdens de confrontatie met Arda blijft Elke klassevol.

Ondanks het feit dat hij de ballen niet vindt om haar in de ogen te kijken.

19. In de allerlaatste minuten van de aflevering klinkt er een luide krak door Vlaanderen.

Ieders hart breekt wanneer Elke zich afvraagt of ze dan ‘zo slecht’ of ‘zo lelijk’ is? Please, laat ons in de aflevering van volgende week een Elke zien die zelfzekerder is dan ooit ??.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.