Home Lifestyle ALLEZ, OM HET AF TE LEREN: een nieuw ‘Het is alweer bingo...

ALLEZ, OM HET AF TE LEREN: een nieuw ‘Het is alweer bingo op Temptation Island!’-spelbord

Eén ding is zeker: jij zal je tijdens het laatste kampvuur beter amuseren dan Zach en Arda...

Feit: bij een laatste kampvuur hoort een laatste spelletje bingo. Dus maakten we een nieuw spelbord om ‘Temptation Island’ vanavond extra spannend te maken. You know what to do, maar we vertellen je het voor de zekerheid nog een keer.

Druk onderstaand spelbord af, verzamel je vriendinnen op Zoom of een ander virtueel kanaal, neem een drankje erbij en je bent klaar voor een avondje ouderwets vertier. Mocht je het spelreglement nog niet kennen van vorige edities – shame on you – dan leggen we het hieronder nog een keertje duidelijk uit. Veel plezier,bro’s  vrienden!

Je kan het bord hier downloaden en afdrukken.

De spelregels

1. Wanneer een van de dingen uit bovenstaand rooster gebeurt, neem je een slokje van je drank en doorkruis je het juiste vakje op je speelveld. Doe het subtiel. Als je medespelers het niet opgemerkt hebben, sta je een puntje voor. Elk vakje is één punt.

2. Wanneer je een verticale, horizontale of diagonale vier op een rij hebt, spring je op en roep/fluister je ‘Temptatiooonnnn‘ (op z’n Temptations, je weet wel). Daarvoor krijg je vijf punten!

3. Er zijn ook bonuspunten te verdienen. Wanneer een van onderstaande dingen gebeurt, drink je je drankje in één teug uit. De eerste krijgt tien punten!

Bonuspunten kan je verdienen wanneer:

  • er iets in het kampvuur wordt gegooid.
  • Christian ‘bro’ zegt tegen Angela tijdens het kampvuur.
  • Arda toegeeft aan Elke dat hij eigenlijk gewoon wou meedoen om bekend/zanger te worden.

4. Aan het einde van de aflevering tel je de kruisjes, rijen en bonuspunten op en wordt iemand tot winaar gekroond! De prijs is zelf te bepalen.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.