Home celebs Nieuwe kandidaten ‘Temptation Island’ gaan binnenkort wekelijks te biecht bij Goedele Liekens

Nieuwe kandidaten ‘Temptation Island’ gaan binnenkort wekelijks te biecht bij Goedele Liekens

In 'Goedele on Top' ontvangt Goedele de kandidaten telkens na de aflevering in haar biechtstoel.

© SBS Belgium

Het nieuwe jaar is in zicht en dat wil zeggen dat ook het nieuwe seizoen van ‘Temptiation Island’ eraan zit te komen. En dit jaar komen we nóg meer te weten over onze kandidaten. Niemand minder dan Goedele Liekens zal hen wekelijks na de uitzending op de rooster leggen.

Goedele Liekens, ‘s lands bekendste én populairste seksuologe, zal dit voorjaar haar biechtstoel openstellen voor de kandidaten van het nieuwe ‘Temptation Island’-seizoen in ‘Goedele on Top’. Het programma zal uitsluitend online te bekijken zijn op vijf.be.

Gezellig nakeuvelen

In ‘Goedele on Top’ nodigt Goedele telkens de meest opmerkelijke kandidaten uit de ‘Temptation Island’-aflevering van die avond uit in haar biechtstoel. Samen keuvelen ze dan na over het gefeest, geruzie en geseks dat er in die aflevering hopelijk – voor de ramptoerist die in elke ‘Temptation Island’-kijker schuilt – te zien was.

Dit is de eerste bevestigde ‘Temptation Island’-verleidster van het aanstormende seizoen. En deze drie verleid(st)ers werden door onze overontwikkelde speurneuzen ontdekt, maar werden nog niet bevestigd door VIJF:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.