Home Lifestyle Dit is alvast één van de verleidsters van het nieuwe ‘Temptation Island’-seizoen

Dit is alvast één van de verleidsters van het nieuwe ‘Temptation Island’-seizoen

Blond, veel tatoeages en minstens 400 cc: Pommeline, is that you?

Toen ons enkele maanden geleden de naam Yana Daems ter ore kwam als een van de verleidsters die in september naar Thailand zou trekken voor de opnames van ‘Temptation Island’, contacteerden we haar. ‘Kan zeker en vast niet maar toch leuk geprobeerd’ was haar antwoord. Ondertussen is er geen ontkennen meer aan: TV Familie én haar Instagramprofiel bevestigen dat deze dame de nieuwe Pommeline is.

Pommeline 2.0?

Vermoedelijk tekenen alle ‘Temptation Island’-kandidaten een contract van geheimhouding, maar dat kan niet voorkomen dat er elk jaar opnieuw info lekt lang voor het programma op televisie te zien is. TV Familie schrijft deze week dat een zekere Yana Daems een van de verleidsters is in het nieuwe seizoen, en wij durven dat bevestigen. Waarom? Omdat de blondine op een feestje haar mond voorbijpraatte over haar deelname en die info bij ons terechtkwam.

Een kijkje op Yana’s Instagrampagina neemt alle laatste twijfels weg. De blonde bombshell post volop foto’s van haar recente reisje naar Thailand, toevallig het land waar ‘Temptation Island’ ook dit jaar werd opgenomen. Ze wordt op Instagram trouwens gevolgd door Herbert, deelnemer van vorig jaar, dus ze verkeert alvast in de juiste kringen.

Met haar blonde haren, pronte boezem, tatoeages en piercings doet Yana een beetje denken aan Pommeline, de meest opvallende verleidster van het vorige seizoen. Zal deze dame ook gaan lopen met iemands vriendje? We zien het in het voorjaar.

1 / 4
Temptation Island
Temptation Island
Temptation Island
Temptation Island
Temptation Island
Temptation Island

Temptation Island
Temptation Island

Temptation Island
Temptation Island

Temptation Island
Temptation Island

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.