Home Lifestyle Laetitia, de eerste bevestigde ‘Temptation Island’-verleidster, stond al vaker voor de camera

Laetitia, de eerste bevestigde ‘Temptation Island’-verleidster, stond al vaker voor de camera

Als je een sterk geheugen hebt, kan je haar misschien herkennen.

Temptation Island
© @itriciaa

Dinsdagavond was ‘Temptation Island’-presentatrice Annelien Coorevits te gast in ‘Gert Last Year’ om het te hebben over het nieuwe seizoen van de ultieme relatietest. En ze kwam niet alleen. Model en actrice Laetitia Nouhhaïdi werd voorgesteld als een van de vrouwelijke vrijgezellen op het eiland.

Meet Laetitia

Laetitia Nouhhaïdi heeft alles wat je zou mogen verwachten van een verleidster in ‘Temptation Island’: een mooi gezicht, pronte boezem en een Instagrampagina vol foto’s waarop ze de twee voorgaande tentoonspreidt. Met die troeven trok zij in september naar Thailand om de twee Vlaamse en twee Nederlandse mannen die met hun vriendin de ultieme relatietest aangingen het vuur aan de schenen te leggen. Dat werd bekendgemaakt in ‘Gert Last Year’, het VIER-programma waarin Gert Verhulst en James Cooke samen met hun gasten terugkijken op het voorbije jaar en vooruitblikken op wat komt.

1 / 3
Laetitia
Laetitia
Laetitia
Laetitia
Laetitia

Laetitia
Laetitia

Laetitia
Laetitia

Black Bronx

Als je een heel sterk geheugen hebt, kan je de eerste bevestigde verleidster zelfs herkennen. In 2015 schitterde ze in de cinema als Christelle, lid van de bende Black Bronx in ‘Black’, de tweede film van Adil El Arbi en Bilall Fallah.

Op het Instagramprofiel van Laetitia is een foto terug te vinden van de première van ‘Black’. Ze schrijft eronder dat ze eigenlijk gewoon iemand vergezelde op een castingdag voor de film, voor het plezier dan toch meespeelde zonder te denken dat ze er echt in zou verschijnen en uiteindelijk zelfs met haar gezicht op de poster terechtkwam. ‘Een ongelooflijke ervaring!’, besluit ze. Wij zijn vooral benieuwd of Laetitia haar acteerkunsten op Temptation Island heeft bovengehaald.

Bekijk hieronder het fragment in ‘Gert Last Year’:


Meer (niet bevestigde) vrijgezellen: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.