Home Lifestyle Naar deze televisieprogramma’s kijken wij dit voorjaar het meest uit

Naar deze televisieprogramma’s kijken wij dit voorjaar het meest uit

Ook het najaar ziet er veelbelovend uit, want dan pakt VIER uit met 'Dancing with the Stars'! 💃.

Nu we buiten bijna omvergeblazen worden, kunnen we maar beter binnen blijven. Gelukkig staat het nieuwe televisieseizoen voor deur en zijn er dit voorjaar heel wat programma’s om naar uit te kijken. Wij zetten alvast onze favorieten op een rijtje!

1 / 5
‘Karen maakt een plaat’
‘Hotel Römantiek’
‘Bartel in het Wild’
‘Shopping Queens’
‘Temptation Island’
‘Karen maakt een plaat’
‘Karen maakt een plaat’

Na 17 jaar bij K3 probeert Karen Damen het nu in haar eentje. Op haar 42ste wil ze namelijk haar grote droom om een soloplaat te maken, realiseren. Daar heeft ze zichzelf exact één jaar de tijd voor gegeven, en op 16 maart 2018 stelt Karen het resultaat voor in de Lotto Arena. In het programma ‘Karen maakt een plaat’ volgen we het ex-K3’tje en haar entourage gedurende dat proces. Zo krijgen we te zien hoe haar wilde idee is ontstaan en hoe de contacten met de muzikanten verliepen. Als kers op de taart sluiten we af met haar eerste soloconcert.

‘Hotel Römantiek’
‘Hotel Römantiek’

In het tweede seizoen van ‘Hotel Römantiek’ trekken 26 vrijgezellen naar de Portugese kust in de hoop om daar de liefde te vinden. Ook Otto-Jan Ham, Frances Lefebure en Sven de Leijer zijn dit voorjaar opnieuw van de partij en nemen de schattige oudjes mee op de reis van hun leven.

‘Bartel in het Wild’
‘Bartel in het Wild’

Bartel Van Riet gaat samen met 12 bekende Vlamingen op avontuur in de wildernis. Met 6 duo’s trekt hij naar onontgonnen gebieden om op zoek te gaan naar de ultieme natuurbeleving. Zo trekt hij bijvoorbeeld met Jani Kazaltzis en Imke Courtois naar een onbewoond eiland in Panama, en dat met slechts een klein rantsoen. Wij zijn alvast benieuwd hoe dat gaat aflopen!

‘Shopping Queens’
‘Shopping Queens’

Ook in het tweede seizoen van ‘Shopping Queens’ gaan steeds 4 modebewuste dames op zoek naar de ideale outfit voor een bepaalde gelegenheid, en dat met een beperkt budget. Natuurlijk mag ook Jani Kazaltzis – inclusief ongezouten mening – nu niet ontbreken.

‘Temptation Island’
‘Temptation Island’

We zitten er al maanden op te wachten, maar op donderdag 1 februari is het weer zover. Dan gaan vier koppels de ultieme relatietest aan op een zonovergoten bestemming. Ze krijgen het gezelschap van een aantal knappe vrijgezellen. Hilarische uitspraken gegarandeerd!

Later dit jaar

Het nieuwe televisieseizoen ziet er dus alvast veelbelovend uit, maar bij VIER en VIJF hebben ze nog een paar zaken voor ons in petto. Zo komt ‘De Mol’ er later dit voorjaar ook nog aan. Gilles De Coster trok met 10 onbekende Vlamingen naar Mexico voor een nieuw spelletje ‘mollenvangen’.

Last but not least kregen we ook een kleine preview van het najaar. Zo keren ‘Bake Off Vlaanderen’ en ‘De Slimste Mens ter Wereld’ terug en pakt VIER dit najaar uit met de meest succesvolle danswedstrijd ter wereld, ‘Dancing with the Stars’. In dat programma moeten bekende Vlamingen zich met een professionele danspartner bewijzen op de dansvloer, en dat in verschillende stijlen. Wij zijn benieuwd!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.