Home Lifestyle Televisie WOW: Staf Coppens laat studenten onder hypnose een ajuin eten

WOW: Staf Coppens laat studenten onder hypnose een ajuin eten

De jongens en meisjes in kwestie dachten dat het om een sappige perzik ging.

Coppens
VTM

Is er iets wat de broertjes Coppens niet kunnen? In het zesde seizoen van ‘Het Lichaam van Coppens’ transformeerden Staf en Mathias zich al tot onderbroekenmodel op amper acht weken tijd en in de aflevering van gisterenavond nam Staf Coppens zijn eerste stappen als hypnotiseur.

In ‘Het Lichaam van Coppens’ gaan Staf en Mathias geen enkele uitdaging uit de weg. Zo gaat het ondertussen al zesde seizoen van hun programma niet onopgemerkt voorbij. In de eerste aflevering al transformeerden de broertjes zich op acht weken tijd tot onderbroekenmodel. Hun harde werk werd dan ook beloond, want samen mochten ze poseren voor de folder van HEMA.

Van onderbroekenmodel tot hypnotiseur

In de aflevering van gisterenavond mocht Staf zijn kleren aanhouden, maar hij zag er toch niet helemaal zoals zichzelf uit. Hij werd onherkenbaar gemaakt en moest vervolgens een aantal studenten hypnotiseren. Zo liet hij ze een onzichtbaar vogeltje aaien op hun hand en – onze persoonlijke favoriet – een perzik opeten terwijl het eigenlijk om een ajuin ging.

Lees ook: