Home Lifestyle SPOILER ALERT: Marie ging vanavond compleet door het lint in ‘Familie’

SPOILER ALERT: Marie ging vanavond compleet door het lint in ‘Familie’

Wij zeggen onze plannen voor morgenavond alvast af!

De afgelopen weken kregen ‘Familie’-kijkers te zien hoe de stoppen beetje bij beetje aan het doorslaan waren bij Marie. In de aflevering van vanavond kreeg de brunette het aan de stok met Evy en dat loopt voor een van beide dames niet goed af. Een ding is zeker: wij zeggen onze plannen voor vrijdagavond alvast af!

Normaal gezien krijgen we meestal op vrijdagavond pas een cliffhanger te zien, maar VTM trakteerde de kijkers van ‘Familie’ vanavond al op een serieuze dosis spanning. We kregen namelijk een confrontatie te zien tussen Evy en Marie en die liep allesbehalve goed af.

Evy is al een tijdje de steekpartij op Amélie aan het onderzoeken en volgens Lars zit zijn ex-vriendin Marie erachter. Het is niet de eerste keer dat ze iemand vermoord heeft, dus probeert Evy om een bekentenis uit haar te krijgen. Alleen gaat Marie dan compleet door het lint en valt ze Evy aan in haar woonkamer.

Afscheid van Evy

Tijdens een discussie verwijt Evy Marie dat ze nooit een goede moeder zal zijn waarop bij deze laatste de stoppen doorslaan. In de woede-uitbarsting die volgt verstikt ze Evy dan ook in de zetel. Hoe alles precies verder afloopt, weten we nog niet, maar de komende afleveringen zullen alvast heel spannend. Voor Marianne Devriese (Evy) is dit alvast het einde van haar rol als Evy. Na een carrière van zes jaar stapt zij uit de serie.

Lees ook: