Home Lifestyle ‘Jacht op Guido & Emma’: dit weten we een week voor de...

‘Jacht op Guido & Emma’: dit weten we een week voor de ontknoping

They're not out of the woods yet (ha!)

‘It’s payback time’, klonk het uit de mond van Ronald tijdens de seizoensfinale van ‘Familie’. Deze slechterik van dienst mocht in de laatste aflevering van de tv-serie de gevangenis verlaten en is nu uit op wraak. Zijn slachtoffers? Dat zijn Guido en Emma, die nietsvermoedend vertrokken zijn op een romantische vakantie richting de Ardennen. Alleen zal hun reisje allesbehalve romantisch worden…

In dit artikel gaven we jullie een korte samenvatting tot nu toe. Hier wisten Guido en Emma uit de klauwen van Jasper te ontsnappen, but they’re not out of the woods yet (ha!). Hoe gaat het nu precies verder? Wel, dat lees je allemaal hieronder.

Guido heeft Emma net op tijd gevonden en wist op zijn beurt Jasper te overmeesteren. Alleen moeten de twee nog veilig en wel weer het bos uit zien te komen, maar dat blijkt niet zo gemakkelijk te zijn. Het koppel weet een goede voorsprong op te bouwen, alleen zitten ze met een klein probleem… Wanneer ze bijna bij hun auto zijn, beseft Emma plotseling dat ze de sleutel niet meer heeft.

Tweede kans

Jasper weet als eerste het kamp te bereiken en verstopt zich tot het koppel aangekomen is. Wanneer Emma en Guido aankomen, lijkt het alsof de kust veilig is en de twee zijn heel even niet op hun hoede. Een grote fout, zo blijkt, want Jasper maakt van dit moment gebruik om Emma vast te grijpen. Dankzij een vakkundige elleboogstoot van de brunette is hij even de kluts kwijt en weten ze opnieuw te ontsnappen. Alleen kunnen ze nu niet op een voorsprong rekenen, want Jasper zet meteen de achtervolging in.

Samen weten ze de rotswand te bereiken, maar wanneer Emma halverwege is met klimmen, heeft Jasper hen ingehaald. Weet Emma veilig de top van de rots te bereiken of valt ze (in de armen van Jasper)? Volgende week weten we ein-de-lijk hoe deze spannende webserie afloopt. Stay tuned…

Alle afleveringen van ‘Jacht op Guido & Emma’ zijn online te bekijken op de website van VTM.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.