Home Lifestyle Televisie AHA: dit zijn de volgende zes kandidaten die deelnemen aan ‘Expeditie Robinson’

AHA: dit zijn de volgende zes kandidaten die deelnemen aan ‘Expeditie Robinson’

Een van de kandidates is de kleindochter van de Vlaamse schrijver Jef Geeraerts.

In de eerste vijf kandidaten van ‘Expeditie Robinson’ zat onder andere een yogalerares en een Miss West-Vlaanderen en ook de volgende lading bestaat uit een opvallende mix. Bij VIER hebben ze namelijk net de volgende zes deelnemers bekendgemaakt. Hoog tijd dus voor een korte kennismaking!

Vanaf 6 september nemen zestien Vlamingen het tegen elkaar op in het survivalprogramma ‘Expeditie Robinson’. De eerste vijf kandidaten werden vorige week bekendgemaakt en nu hebben ze bij VIER nog een handjevol deelnemers aan ons voorgesteld. Hier zijn Oona, Robbe, Gilles Paku, Angelo, Imke en Lisa.

Oona (35) uit Antwerpen

Oona heeft haar eigen bedrijf in de thuisverpleging en gaat voor haar patiënten door het vuur. Ze kan niet tegen onrecht en komt op voor mensen die dat niet voor zichzelf kunnen. Fun fact: Oona is de kleindochter van schrijver Jef Geeraerts.

Robbe (30) uit Torhout

Robbe is een gevoelige en rustige jongen. Zijn grootste passie is zijn eigen antiek- en tweedehandswinkel waarin Robbe eigenaardige en unieke stukken verkoopt. Robbe woonde vroeger twee jaar lang in een huisje zonder water of elektriciteit, dus heeft al wat survival-skills opgebouwd.

Gilles Paku (25) uit Landen

Gilles werkt in een grafisch bedrijf en heeft Italiaanse en Congolese roots. Hij speelt rugby en is competitief ingesteld. Hij houdt van reizen en zoekt dan graag de minst toeristische plekken op.

Angelo (37) uit Lauwe

Angelo is fiere papa van zijn oogappels Allegra en Luca. Naast zijn job als sales manager is hij ook fanatiek bezig met kickbox en voetbal. Alles wat hij doet, doet hij om te winnen. “What you see is what you get” bij deze man.

Imke (21) uit Berlaar

Imke is het jongste expeditielid. Overlevingskills heeft ze al, want ooit dobberde ze na een windsurfwedstrijd zes uur lang alleen rond op zee. Als deze sympathieke surfbabe zoiets kan overwinnen, kan ze hopelijk ook ‘Expeditie Robinson’ aan.

Lisa (40) uit Edegem

Lisa is psychiatrisch verpleegkundige en alleenstaande moeder van drie kinderen. Ze omarmt het leven en zoekt het avontuur graag op wanneer de kinderen niet bij haar zijn. Ze ging al alleen op trektocht door de Himalaya, op retraite in Thailand en beren spotten in Canada. Ze zou dus helemaal klaar moeten zijn voor het grootste avontuur in haar leven.

Nog meer tv-nieuws: