Home Lifestyle Tech Brengt Apple binnenkort een iPhone uit in een van deze kleuren?

Brengt Apple binnenkort een iPhone uit in een van deze kleuren?

Welke kleur is jouw favoriet?

iPhone
Unsplash

Nu de zomervakantie officieel begonnen is, komt de lancering van de nieuwe iPhone steeds dichterbij. Voor het eerst zijn er nu ook een aantal geruchten opgedoken over hoe die er precies gaat uitzien. And guess what? Onze geliefde metallictinten zijn nergens te bespeuren.

Jarenlang brengt Apple z’n iPhones uit in metallickleuren zoals goud en zilver of in neutrale tinten zoals wit en zwart. Toch zou daar dit jaar weleens verandering in kunnen komen. Want volgens de blog 9 to 5 Mac brengen ze binnen enkele maanden hun nieuwe releases in een aantal onverwachte kleuren op de markt.

Felle kleuren

Op de blog voorspellen ze dat er drie nieuwe modellen gelanceerd zullen worden, en dit in het blauw, rood en oranje. Ben je niet zo’n fan van felle kleuren? No worries, want de iPhones zullen ook in het wit en in het grijs worden uitgebracht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wie graag een iPhone in het blauw of oranje wil, zal misschien wel een klein offer moeten brengen. De gekleurde exemplaren zouden namelijk iets goedkoper zijn en daarom niet alle huidige functies bevatten. Je kan dus wat geld besparen bij je aankoop, maar je zal wel bepaalde keuzes moeten maken. Gelukkig heb je nog enkele maanden de tijd om na te denken over dit dilemma!

Lees ook: