Home Lifestyle Film ZIEN: hilarische teaser van vierde ‘F.C. De Kampioenen’-film ‘Viva Boma’

ZIEN: hilarische teaser van vierde ‘F.C. De Kampioenen’-film ‘Viva Boma’

We liggen nu al in een deuk!

© Eén

De vierde ‘F.C. De Kampioenen’-film ‘Viva Boma’ speelt vanaf 18 december in de bioscoop. De teaser werd vandaag gelanceerd en we liggen nu al in een deuk!

De drie vorige ‘F.C. De Kampioenen’-films waren stuk voor stuk een groot succes. Heel wat mensen – inclusief wij – waren dan ook blij toen ze hoorden dat er een vierde film komt over de sympathiekste voetbalploeg van het land, en zelfs de wereld! De opnames van ‘Viva Boma’ gingen eerder dit jaar van start en wij gingen al eens een kijkje nemen op de set in Aalst.

Snode plannen

Het zag er toen al indrukwekkend uit en de teaser die vandaag gelanceerd werd, bevestigt dit alleen maar. Het verhaal draait deze keer rond Ronaldinho die door Boma en Goedele wordt klaargestoomd als nieuwe PDG van de ‘Boma Vleesindustrie NV’. Maar helaas heeft hij meer aandacht voor het voetbal én zijn nieuwe vlam Niki, gespeeld door Bab Buelens.

Natuurlijk mogen DDT en Fernand, de eeuwige vijanden van de Kampioenen, ook niet ontbreken. Zij zinnen weer op wraak, en smeden snode plannen om de vriendenbende uit te schakelen tijdens Aalst Carnaval. Het wordt een heroïsche krachtmeting waarin familie, ‘top’sport, Voil Jeannetten, vriendschap en verraad centraal staan.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.