Home Lifestyle Film Julie Vermeire is de nieuwste Pussycat-girl in vierde ‘F.C. De Kampioenen’-film

Julie Vermeire is de nieuwste Pussycat-girl in vierde ‘F.C. De Kampioenen’-film

De film speelt vanaf 18 december in de zalen.

© VRT

De opnames van de vierde ‘F.C. De Kampioenen’-film, ‘Viva Boma’, zijn volop aan de gang. Natuurlijk passeren al onze favoriete personages de revue in de film, maar ook enkele nieuwe gezichten maken hun debuut. De laatste aanwinst: Jaques Vermeires dochter.

Eerder raakte al bekend dat ‘Familie’-actrice Bab Buelens het lief van Ronaldinho zal spelen in ‘Viva Boma’, maar nu is dus ook de dochter van Jaques ‘DDT’ Vermeire toegetreden tot de cast. Haar vader zal zijn rol als garagehouder weer op zich nemen, maar Julie zelf zal een heel andere rol vertolken.

De nieuwste Pussycat-aanwinst

Er zijn enkele dingen die niet zonder elkaar kunnen in ‘F.C. De Kampioenen’. Zo kan Markske niet zonder zijn koude chocomelk, zien we Xavier zelden zonder ‘dagschotel’ in de hand en kan er geen aflevering voorbijgaan zonder dat Boma vertelt over een van zijn bezoekjes aan ‘de Pussycat‘. En laat die laatste nu net de nieuwe habitat van Julie zijn. De 20-jarige actrice zal namelijk de rol van de nieuwste Pussycat-girl vertolken.

View this post on Instagram

? ON SET ?✨✨ #fcdekampioenen4

A post shared by Julie Vermeire (@julievermeire) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Als nieuwste ‘pussycat’ vervoegt ze Jits Van Belle en Liesa Naert, die in de tweede ‘F.C. De Kampioenen’-film al de rol van Pussycat-dames op zich namen. Julie heeft maar een kleine rol en zal vooral haar beste gezichtsuitdrukkingen boven moeten halen, want tekst heeft ze niet. Toch is deze rol groter dan haar vorige verschijning in ‘F.C. De Kampioenen’. Aandachtige fans konden haar namelijk als figurant spotten op de achtergrond in ‘Forever‘, de derde ‘F.C. De Kampioenen’-film.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De opnames van ‘Viva Boma’ zijn eerder deze maand gestart tijdens de carnavalstoet in Aalst. De film speelt vanaf 18 december in de zalen.

Lees ook: