Home Lifestyle Film VIDEO: wij gingen een kijkje nemen tijdens de opnames van de vierde...

VIDEO: wij gingen een kijkje nemen tijdens de opnames van de vierde ‘F.C. De Kampioenen’-film

Niels Destadsbader: 'Ik weet niet of ik heel veel telefoonnummers ga scoren vandaag.'

De opnames van de vierde ‘F.C. De Kampioenen’-film ‘Viva Boma’ zijn volop aan de gang. Ook in Aalst werden enkele belangrijke scènes opgenomen, en wij waren natuurlijk van de partij op de set.

‘F.C. De Kampioenen’ is zoals chocolade, we krijgen er nooit genoeg van! Gelukkig voor ons besloten ze er na 21 succesvolle seizoenen en drie zalige films nog niet mee te stoppen. Een vierde film ‘Viva Boma’ komt dit najaar, meer bepaald rond Kerstmis, in de bioscoop en zal ongetwijfeld opnieuw vlotjes honderdduizenden bezoekers lokken.

Gekste outfits

De vorige films werden op exotische locaties opgenomen zoals Thailand, Afrika en Frankrijk. Deze keer blijven ze in ons prachtige Belgenlandje. De regie is opnieuw in handen van Jan Verheyen en An ‘Bieke’ Swartenbroekx schreef het scenario. We zien alle oude bekenden terugkeren, behalve Carry Goossens die Oscar vertolkte.

De opnames gingen begin maart van start tijdens de beroemde – en beruchte – carnavalsstoet van Aalst. Omdat het praktisch onmogelijk was om te midden van die duizenden feestvierders alle gewenste scènes in te blikken, werd de Molenstraat in Aalst onlangs volledig afgezet voor deel twee van de opnames.

Zo’n vijfhonderd figuranten trokken hun gekste outfit aan, en beleefden Aalst Carnaval weer helemaal opnieuw samen met de acteurs en actrices. Ook wij waren natuurlijk aanwezig op de set, en we hadden een toffe babbel met Herman Verbruggen (Marcske), An Swartenbroekx (Bieke) en Niels Destadsbader (Ronaldinho).

Lees ook: