Home Lifestyle ZIEN: spannende teaser voor tweede aflevering van nieuwste ‘Game of Thrones’-seizoen

ZIEN: spannende teaser voor tweede aflevering van nieuwste ‘Game of Thrones’-seizoen

De ultieme confrontatie...

© HBO

Kan je ook niet wachten tot de tweede aflevering van het nieuwste seizoen van ‘Game of Thrones’ verschijnt? Om ons geduld te belonen, gaf HBO nu een spannende teaser vrij.

De eerste aflevering van ‘Game of Thrones’ eindigde met een klapper. Jaime Lannister kwam in Winterfell oog in oog te staan met Bran Stark, die hij in het allereerste seizoen uit een raam duwde omdat hij zag dat Jaime seks had met zijn eigen zus Cersei. Bran overleefde als een wonder de klap, maar hij was verlamd en zit sindsdien in een rolstoel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kingslayer

Bran wachtte de hele aflevering lang, zonder een kik te geven, op de binnenkoer op Jaimes komst. De blonde knapperd koos dan wel eindelijk de juiste kant en keerde zijn zus de rug toe, maar de vraag blijft of hij welkom is bij de Noorderlingen. Hij heeft niet enkel Bran als vijand, maar ook drakenmoeder Daenerys. Jaime vermoordde in het verleden haar vader Aerys Targaryen, beter bekend als de Mad King. Dat leverde hem de naam Kingslayer op.

We kunnen niet wachten hoe die confrontatie zal verlopen. De teaser van aflevering twee van het achtste seizoen gunt ons al een kleine glimp. We zien dat de blondine duidelijk nog wrok koestert, en niet bepaald van plan is om hem onmiddellijk te vergeven. Verder komen de Night King en zijn White Walkers steeds dichterbij…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: