Home Lifestyle Wil jij een gratis reis naar Kroatië winnen? Voorspel dan het einde...

Wil jij een gratis reis naar Kroatië winnen? Voorspel dan het einde van ‘Game of Thrones’

Wie weet sleep jij de trip wel in de wacht met je gekste theorieën?

Hoewel er nog maar één aflevering uit het laatste seizoen van de hitserie ‘Game Of Thrones’ werd uitgezonden, heeft touroperator Unforgettable Croatia een wel heel speciaal aanbod. De persoon die het juiste einde van de reeks kan voorspellen, wint een reis van een week onder de Kroatische zon.

Wie zie jij binnen enkele weken op de Iron Throne eindigen? De juiste gok kan je misschien wel een heel mooie prijs opleveren. Reisoperator Unforgettable Croatia biedt een exclusieve ‘Game of Thrones’-tour aan voor twee personen langs alle filmlocaties in Split en Dubrovnik. Zowel King’s Landing, Qarth, Braavos, als de Westeros Riverlands werden immers tot leven geroepen in Kroatië.

Het enige wat je moet doen om de reis te winnen, is een voorspelling indienen van 1000 tekens of minder. ‘Het verwachte einde van ‘Game of Thrones’ is iets waar niemand het over eens lijkt te zijn – en terecht’, verklaart de reisoperator. ‘Met zoveel verschillende verhaallijnen en personages is het praktisch onmogelijk om te voorspellen wat er gaat gebeuren – maar dat maakt het zo leuk om het te voorspellen.’

Kan Cersei haar troon behouden of eindigt Jon Snow als koning? Misschien winnen de doden wel van de levenden? Of grijpt een ander personage onverwacht naar de macht? Denk jij het correct te kunnen inschatten, dan kan je hier jouw meesterlijke einde neerpennen voor 5 mei, 23.59 uur. Succes!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.