https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ZALIG: supermarktketen Jumbo deelt gratis (!) boeketten uit voor wie valentijn vandaag...

ZALIG: supermarktketen Jumbo deelt gratis (!) boeketten uit voor wie valentijn vandaag vergeten was

Vanaf 20u kan je er straks een gratis bos bloemen afhalen.

© Getty

Stond jij deze morgen ook op met het besef dat je valentijn voor de zoveelste keer vergeten bent of vindt je lief de meest romantische dag van het jaar maar een commercieel boeltje? Dan kan het goed zijn dat je, al dan niet voor jezelf, nog op zoek bent naar een klein geschenkje. Daar speelt de supermarktketen Jumbo maar al te graag op in, want vanaf 20u kan je in de winkels terecht voor een (gratis!) bos bloemen.

Speciaal voor alle arme stakkers die geen valentijnscadeautje kregen of er eentje vergaten te geven, deelt Jumbo gratis ‘oef-gered-boeketten‘ uit, die je vanaf 20u kan ophalen in de winkels in Pelt, Rijkevorsel en Lanaken. Zo kan je je lief vanavond – met behulp van je beste acteerwerk – toch nog met een weelderige bos bloemen verrassen of jezelf gewoon een klein cadeautje geven. Je zal dus uitzonderlijk na sluitingstijd bij de winkels terechtkunnen zodat niemand, maar dan ook echt niémand, nog een excuus heeft om met lege handen thuis te komen.

650 boeketten

‘Bij Jumbo willen we steeds de verwachtingen overtreffen van onze klanten. Deze ludieke actie is hier een heel mooi voorbeeld van. We gaan graag een stapje verder voor onze klanten en hopen zo echte fans van hen te maken’, vertelt Peter Isaac, managing director bij Jumbo België. In totaal geeft Jumbo maar liefst 650 gratis boeketten weg. Hoewel dat een groot aantal is, wordt er verwacht dat bloemen de deur zullen uitvliegen. Snel zijn, is dus de boodschap!

Waar de winkels zich precies bevinden? De Koel 16B in Pelt, Merksplassesteenweg 106 in Rijkevorsel en Steenweg 38 in Lanaken. Succes en, euhm, vergeet geen lief kaartje te schrijven, hè!

© Jumbo

Lees ook: