Home Lifestyle De Super G, het seksstandje dat je vanavond nog moet proberen in...

De Super G, het seksstandje dat je vanavond nog moet proberen in bed

Seks
© GETTY

Vind je het op z’n hondjes al super opwindend? Dan zul je dit standje geweldig vinden. De Super G is een variant op doggy style, maar dan extra intens.

Je kent ongetwijfeld doggy style, wanneer een van de partners op handen en voeten zit en de andere hem/haar langs achteren penetreert. Wel, de Super G is een variant op dat standje, alleen haalt het je net iets meer uit je comfort zone en geeft het ongetwijfeld extra pit aan je seksleven.

Verbeterde doggy style

De Super G is een positie vergelijkbaar met de klassieke Kamasutra, maar dan met extra sensualiteit. Degene die penetreert zit op zijn knieën met de benen tussen die van zijn/haar partner die op handen en knieën zit. Door zijn benen te kantelen, komt degene die penetreert dichterbij het geslacht van zijn/haar partner. Het voordeel? Diepe penetratie, maar bij vrouwen ook de mogelijkheid om de clitoris te stimuleren.

Bij Super G bevinden de benen van degene die vanachter zit zich dus tussen de benen van de voorste persoon. Kijk maar eens op Google voor een duidelijk voorbeeld 😉

Lees ook: