Home Lifestyle #STEUNKOUSEN: ‘Down the road’-avonturiers roepen op om op Werelddownsyndroomdag twee verschillende sokken...

#STEUNKOUSEN: ‘Down the road’-avonturiers roepen op om op Werelddownsyndroomdag twee verschillende sokken te dragen

'We willen tonen dat anders zijn normaal is.'

steunkousen
© Een

De deelnemers uit ‘Down the road’ – en natuurlijk ook Dieter Coppens – hebben dit seizoen opnieuw ons hart gestolen. Jaimie, Brenda en co. roepen ons nu op om mee te doen met #steunkousen. De bedoeling is dat je op Werelddownsydroomdag twee verschillende kousen aandoet en zo toont dat het dik oké is om anders te zijn.

Het overkwam iedereen sowieso al een keertje: je doet ‘s morgens je kousen aan in het donker, nog een beetje slaapdronken. Maar als je eenmaal op je werk toekomt, zie je plots dat je twee verschillende exemplaren aanhebt. Op zaterdag 21 maart is het de bedoeling dat je linkse voet opzettelijk gehuld is in bolletjes, terwijl je rechtervoet baadt in de flamingo’s. Die dag is het namelijk Werelddownsyndroomdag en zoals vorig jaar kan je je steentje – of sokje- bijdragen door de actie #steunkousen te steunen. Het enige wat je daarvoor dus moet doen, is twee compleet verschillende kousen uit je sokkenlade pakken en er een hele dag trots mee rond paraderen. Zo kan je tonen dat het dik oké is om anders te zijn.

‘Kleurrijkste dag van het jaar’

De gezichten van #steunkousen dit jaar zijn de zes avonturiers uit het Eén-programma ‘Down the road’. In onderstaand filmpje trachten ze je warm te maken om mee te doen. ‘We willen tonen dat anders zijn normaal is’, aldus de vrolijke bende. ‘Maak er met ons de kleurrijkste dag van het jaar van!’


Vergeet zaterdag 21 maart zeker geen foto te posten van je opvallende voetjes op je sociale media met de hashtag #steunkousen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.