Home Lifestyle ZIEN: de allereerste sneak peek van het tweede seizoen van ‘Dertigers’

ZIEN: de allereerste sneak peek van het tweede seizoen van ‘Dertigers’

We komen te weten of Pieter en Saartje nu een koppel zijn!

dertigers
© Eén

Je kan morgen op Eén naar de eerste aflevering van het tweede seizoen van de populaire serie ‘Dertigers’ kijken. Ons geduld wordt nu al een beetje beloond, want we krijgen een kleine sneak peek.

We sprongen een gigantisch gat in de lucht toen we hoorden dat ‘Dertigers’ een tweede seizoen kreeg. De serie was volgens ons een van de ontdekkingen van 2019 en we zaten elke weekavond aan ons scherm gekluisterd om de nieuwe avonturen van de zes vrienden uit Antwerpen te volgen. Het is hilarische, emotionele en vooral heel herkenbare televisie.

Kleine beloning

Het eerste seizoen liet ons met een pak vragen achter. Hoe gaat het met kersverse mama Nora? Kunnen Tinne en Bart hun relatie nog redden? Is het pas verloofde koppeltje Alex en Elias nog even verliefd? En wat ons nog het meeste bezighoudt: zijn Saartje en Pieter na die kus in de lift nu een koppel of blijven ze gewoon vrienden (met benefits)? We wachten vol spanning op al deze en nog meer antwoorden. Om ons geduld toch een beetje te belonen, deelde Eén nu een kleine sneak peek van wat we mogen verwachten in het tweede seizoen! Het filmpje focust op de verhaallijn van Pieter en Saartje.

Benieuwd naar de rest? Duh! Vanaf morgen, maandag 6 januari, kan je elke weekdag rond 22u05 kijken naar een nieuwe aflevering op Eén. Veel kijkplezier!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.