Home Lifestyle YAY: er komt een derde seizoen van ‘Dertigers’

YAY: er komt een derde seizoen van ‘Dertigers’

Het tweede seizoen start maandag 6 januari op Eén.

dertigers
© Eén

Het tweede seizoen van ‘Dertigers’ gaat maandag van start, maar de VRT bevestigde nu dat er ook een derde seizoen komt van de populaire Eén-reeks. Vreugdesprongetje!

We sprongen een gat in de lucht toen bekend raakte dat een van onze favoriete series uit 2019, ‘Dertigers’, een tweede seizoen kreeg. Nu maandag 6 januari is het eindelijk zover en we kijken al reikhalzend uit naar de allereerste aflevering. Wie dacht dat dit het einde zou zijn van de avonturen die Saartje, Pieter, Tinne, Nora, Alex en Bart beleven, heeft het gelukkig ferm mis! De VRT bevestigde immers dat er ook al een derde seizoen komt.

Preproductie

Het derde seizoen is in preproductie. Dat wil zeggen dat de opnames nog niet begonnen zijn, maar dat het wel de bedoeling is dat de gloednieuwe afleveringen later dit jaar worden ingeblikt. De serie die het leven van zes vrienden in Antwerpen volgt, is razend populair en trok vorig jaar gemiddeld 861.500 kijkers. Het tweede seizoen telt opnieuw 24 afleveringen en kan je elke weekavond om 22u05 volgen op Eén.

In het afgelopen half jaar is er heel wat gebeurd in de vriendengroep. Zijn Pieter en Saartje nog samen of zijn ze toch gewoon weer vrienden? Is de zwangere Nora klaar voor de komst van haar kindje en blijft ze een alleenstaande mama? Kunnen Tinne en Bart hun huwelijk nog redden? En is het pas verloofd stelletje Alex en Elias wel klaar voor die volgende stap in hun relatie? Nog drie keer slapen en je krijgt een antwoord op al deze vragen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.