Home Lifestyle LACHEN: James Cooke beleeft een gênant momentje met Nora uit ‘Dertigers’

LACHEN: James Cooke beleeft een gênant momentje met Nora uit ‘Dertigers’

Goed nieuws voor fans van ‘Dertigers’, want de opnames van het tweede seizoen zijn volop bezig! De cast van de populaire reeks vertelde er woensdag in ‘Gert Late Night’ alles over. Al ging het ook even over het romantisch verleden van James met een van de acteurs…

Nee, James Cooke papte in lang vervlogen tijden niet aan met een van de mannelijke acteurs uit ‘Dertigers’, wel met Ellen ‘Nora’ Verest. James verklaarde eerder al dat hij vrij laat uit de kast kwam en ‘nog altijd meer vrouwen heeft gehad dan mannen’. Nu blijkt dat Ellen, ofwel Nora, een van die vrouwen was.

‘Mijn laatste meisje’

Gert Verhulst zou natuurlijk niet Gert Verhulst zijn, mocht hij zijn medepresentator tijdens de show niet voor blok zetten om dat fijne weetje aan de grote klok te hangen. ‘Ellen was mijn laatste meisje!’, roept James uiteindelijk fier uit, tot grote gêne van Ellen zelf. Geweldig.

Na de zomer?

De acteurs van ‘Dertigers’ vertellen tegen James dat ze zelf niet weten wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn, maar ze kunnen wel zeggen dat de opnames nog tot na de zomer doorgaan. Vóór het najaar moeten we dus zeker geen nieuwe afleveringen verwachten. Het is niet duidelijk of de zwangere Kim Van Oncen met buikje te zien zal zijn in het tweede seizoen. Misschien is haar personage Saartje wel zwanger? Deze week was Kim te gast op de boot bij James en Gert en gingen de opnames van ‘Dertigers’ alvast door zonder haar. Kims dochtertje wordt verwacht tegen het einde van de zomer.

Lees ook: