https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs HOERA: ‘Dertigers’-actrice Kim Van Oncen is zwanger

HOERA: ‘Dertigers’-actrice Kim Van Oncen is zwanger

Jack, het schattige zoontje van Kim en haar man Niels, krijgt binnen enkele maanden een zusje.

Kim Van Oncen, de actrice die Saartje speelt in de Eén-reeks ‘Dertigers’, is zwanger. Dat kondigde ze maandagavond aan in ‘Gert Late Night’. Ze heeft al een zoontje van 4 jaar, Jack.

Kim Van Oncen is deze week samen met Eddy Planckaert en Ben Weyts te gast op de boot van Gert Verhulst en James Cooke. De actrice/influencer had nog maar net plaatsgenomen op de sofa of ze mocht al een geheim verklappen. Kim is bijna zes maanden zwanger. Voorlopig is alles prima in orde, vertelt Kim tegen Gert.

De actrice is samen met Niels De Jonck, de zoon van Sonja Kimpen. De twee kregen in 2015 een zoontje Jack. In december van 2016 werd hun dochtertje Pippa dood geboren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kims derde kindje zou in de zomer komen. Leuk nieuws, maar het doet fans van ‘Dertigers’ een beetje vrezen voor het tweede seizoen van de serie. Zal Saartje dan zwanger zijn? Zullen ze proberen Kims buik te verbergen? Of worden de opnames uitgesteld tot na de bevalling? Bij de aankondiging van een nieuw seizoen werd er gefluisterd dat de opnames in april zouden starten, maar dat lijkt niet het geval te zijn geweest. Misschien verklapt Kim deze week bij Gert en James wel wanneer we de nieuwe afleveringen van ‘Dertigers’ mogen verwachten.

Lees ook: