Home celebs Lynn Van Royen post ode aan vrouwen: ‘Vrouwen ja, zonder adjectief. Niet...

Lynn Van Royen post ode aan vrouwen: ‘Vrouwen ja, zonder adjectief. Niet sterk, stoer, sexy of slim’

De actrice is de jongste master ooit van het Filmfestival Oostende. Als thema koos ze voor Leading Ladies.

© Belga

Lynn Van Royen (29) wordt master van het Filmfestival Oostende. En ze koos voor het topthema, aldus onze bescheiden mening, Leading Ladies. Op haar Instagrampagina post ze ter aankondiging een ode aan alle vrouwen.

In de voetsporen van Matteo Simoni, die afgelopen zomer de vader-zoonband in de bloemetjes zette op het Festival, zal dit jaar de jongste master ooit het Filmfestival Oostende leiden. Actrice Lynn Van Royen (29) voor het thema Leading Ladies. ‘Vrouwen die wel durven, die veel over hebben voor waar ze in geloven en die daar voor staan, en daar door gaan. Die los van commentaar toch doen wat zij denken dat ze moeten doen.’ Zo verduidelijkt de actrice op haar Instagrampagina.

Lynn is bekend van haar toprollen in ‘Marsman’, ‘Spitsbroers’, ‘De Luizenmoeder’, ‘De Dag’, ‘De Twaalf’, ‘Tabula Rasa’ en ‘Beau Séjour’. Wij waren al fan en als het mogelijk is, zijn we dat nu nog meer. Want ze wil ons allemaal in de bloemetjes zetten: ‘Naast de grote eer dat ik vind, dat dat is, zie ik het ook als een kans om de spotlight breder te trekken, naar alle vrouwen.’ Lees hieronder Lynns ode aan álle vrouwen. Go Lynn!

View this post on Instagram

Word is al efkes out, maar ik ben pas thuis en heb nu dus tijd om zelf te delen ? IK MAG MASTER ZIJN VAN @filmfestivaloostende!! ?? En naast de grote eer dat ik vind, dat dat is, zie ik het ook als een kans om de spotlight breder te trekken, naar alle vrouwen. Vrouwen ja, zonder adjectief. Niet sterk, stoer, sexy of slim. Nee, vrouwen. Die wel durven, die veel over hebben voor waar ze in geloven en die daar voor staan, en daar door gaan. Die los van commentaar toch doen wat zij denken dat ze moeten doen. Soms maken hun beslissingen hun tot pioniers, andere keren zich tot Een minder opvallend maar even vervullend bestaan,- maar elke keer was het wel HUN beslissing, en niet één die werd opgelegd door iemand anders. Ik heb een enorm respect voor mensen, man of vrouw, die de kracht vinden en het lef om hun leven in handen te nemen, op welke manier dat dan ook is. Het gaat niet alleen om carrière maken en kinderen krijgen, maar ook om te stoppen met vergalopperen in de drukte, of om durven hulp vragen wanneer het nodig is. WAT ze beslissen maakt me niet uit, dat zij ZELF beslissen wel. Hier gaat het heel concreet dus om ‘leading ladies’, zij leiden hun eigen leven. Met vallen en telkens weer opstaan, soms met steun en soms zonder. . . . . . . . Foto @arnedeboosere Kleding @past0or

A post shared by Lynn Van Royen (@lynnvanroyen) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: