Home Lifestyle Strafste ‘De Slimste Mens’-kandidaten feliciteren recordhoudster Ella Leyers die er na 18...

Strafste ‘De Slimste Mens’-kandidaten feliciteren recordhoudster Ella Leyers die er na 18 afleveringen uitligt

'Op een gegeven moment dacht ik dat je er langer in zou zitten dan Erik.'

ella leyers
© VIER

Ella Leyers zat in de eerste aflevering van het achttiende seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en bleef maar liefst achttien afleveringen plakken. Gisteren kwam er een einde aan haar zegereeks. Verschillende straffe ex-kandidaten feliciteren haar nu in een hartverwarmend filmpje.

Het record van het  aantal opeenvolgende afleveringen in ‘De Slimste Mens ter Wereld‘ stond voor de deelname van Ella Leyers op twaalf. De actrice vermorzelde dat met maar liefst achttien deelnames. Ze begon zelfs al een beetje deel uit te maken van het vast ‘meubilair’. Gisterenavond kwam er helaas een einde aan haar zegereeks. Actrice Kim Van Oncen stuurde Ella in de finale naar huis met drie woorden: Opel, Renault en Peugeot.

Hart onder de riem

Ella komt sowieso terug in de finale en heeft een grote kans om die ook te winnen. Maar nu is het even de beurt aan nieuwe gezichten. Verschillende straffe ex-kandidaten van het programma wilden Ella feliciteren met haar waanzinnige prestatie. VIER bundelde hun reacties. We zien onder anderen Gert Verhulst, zuslief Olga Leyers, Eva De Roo, Otto-Jan Ham en Julie Colpaert.

Weddenschap

Erik zal toch een beetje opgelucht zijn dat Ella eruit ligt, want de presentator ging met James Cooke een weddenschap aan dat hij naakt op het dak van de Delhaize van Kim Van Oncen zou lopen indien Ella 32 afleveringen zou meedraaien. Ella zelf neemt vrede met haar exit. ‘Achttien deelnames op rij, dat is méér dan voldoende’, zegt ze tegen VRT NWS. ‘Ik berust daarin, want het moest ooit eens stoppen. Het werd zelfs een beetje raar omdat het maar bleef duren (lacht).’

Lees ook: