Home Lifestyle Meld je aan voor de grote ‘Samson & Gert’-afscheidsmarathon

Meld je aan voor de grote ‘Samson & Gert’-afscheidsmarathon

Bij voldoende inschrijvingen hoopt Rob dat Studio 100 het event écht organiseert.

© VRT - STUDIO 100

We moeten nog steeds bekomen van het trieste nieuws dat Gert Verhulst stopt als Gertje in ‘Samson & Gert’. Een diehard fan wil in stijl afscheid nemen van Gertje en roept daarom een heuse afscheidsmarathon in het leven. Hij hoopt als hij voldoende inschrijvingen heeft dat Studio 100 het event écht zal organiseren.

2 april 2019 zal voor altijd een zwarte dag in onze geschiedenis zijn. De dag waarop Gert Verhulst aankondigde dat hij na maar liefst dertig jaar stopt met het vertolken van zijn iconisch personage Gertje in ‘Samson & Gert’. We kunnen ons eerlijk gezegd moeilijk ons favoriete kinderprogramma aller tijden voorstellen zonder het grappige baasje van die onhandige sprekende hond.

Groot scherm

Het zette een diehard fan Rob aan het denken, en hij besliste dat we niet zomaar afscheid kunnen nemen van onze grote held. We kunnen naar een van de shows gaan die deel uitmaken van de grote afscheidstournee, maar aangezien die tickets in een mum van tijd de deur uitvliegen, blijven heel wat onder ons met lege handen achter.

Daarom maakte Rob de Facebookpagina ‘‘Samson & Gert’-afscheidsmarathon’ aan. Volgens hem is er net zoals bij de ‘F.C. De Kampioenen’- en ‘Harry Potter’-marathon interesse in eentje van ‘Samson & Gert’. Vierentwintig uur lang naar oude afleveringen van de reeks kijken op een groot scherm? Count us in!

Studio 100

Je kan je hier op de Facebookpagina op aanwezig zetten. Voorlopig zijn er al meer dan 4.500 mensen geïnteresseerd. Bij voldoende aanmeldingen zal Rob contact opnemen met Studio 100. Het lukte een ‘F.C. De Kampioenen’-fan met een simpele tweet en meer dan 5.000 retweets, dus wij hopen ten zeerste dat Rob ook in zijn opzet slaagt. Wij willen een ‘Samson & Gert’-macaron, euh marathon!

Lees ook: