Home Lifestyle AHA: dit seizoen gaat er ook een boerin op zoek naar de...

AHA: dit seizoen gaat er ook een boerin op zoek naar de liefde in ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’

Het nieuwe seizoen gaat komende maandag van start.

© VTM

Vanaf maandag 15 april stellen An Lemmens en Dina Tersago vijf dagen na elkaar hun vijf nieuwe deelnemers van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ voor. Dit jaar zal er ook een boerin op zoek gaan naar de liefde.

Boer Manu van het vorige ‘Boer zkt Vrouw’-seizoen en zijn Hilde zijn verloofd en boer Jan laat Australië achter om zijn relatie met Romina hier in België verder te zetten. Met die prachtige nieuwtjes in het achterhoofd, kijken we nóg meer uit naar het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’. Presentatrices Dina Tersago en An Lemmens lichten vandaag in Dag Allemaal al een tipje van de sluier op.

Op zoek naar mannelijke vrijgezellen

Dit jaar bevinden de boeren zich in Bulgarije, Kaapverdië, Lapland, Duitsland en Canada. Op die bestemmingen zitten vier boeren én een boerin te wachten op de komst van hun (hopelijk) grote liefde. Dit jaar zijn de deelnemers dus in tegenstelling tot vorig jaar niet uitsluitend mannelijk, maar het is niet de eerste keer dat er een vrouw geselecteerd wordt voor het programma. Dina Tersago vertelt enthousiast over het nieuwtje in Dag Allemaal: ‘Dit jaar zit er ook een vrouw tussen. Dat is nog gebeurd, denk maar aan boerinnen Conny, Marie-Harry en Annelies. Maar het zijn er niet zoveel. Er zijn natuurlijk gewoon veel minder vrouwen die in de landbouwsector zitten. Ik vind het wel fijn dat er een vrouw tussen zit. Hopelijk schrijven ook de mannelijke kijkers massaal brieven naar haar!’

Voor Dina is het al haar elfde ‘Boer zkt Vrouw’-seizoen, maar voor An is het pas het tweede seizoen dat ze mee presenteert. ‘Het is heel fijn om met Dina samen te werken, we hebben een toffe ploeg en er was een goeie klik met de boeren. Ik hoop dat wij ook dit jaar veel mensen bereiken die een toekomst met één van de boeren zien zitten. Ons werk zit er voorlopig op. We hebben de boeren bezocht en een mooi portret van hen gemaakt’, aldus een tevreden An.

Vanaf maandag 15 april leren we vijf dagen op rij een nieuwe ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’-boer of -boerin kennen op VTM.

Lees ook: