Home Lifestyle Reisje naar de ruimte? Srprs.me maakt het onmogelijke mogelijk

Reisje naar de ruimte? Srprs.me maakt het onmogelijke mogelijk

De reisorganisatie lanceert een heleboel nieuwe formules.

Wil je op reis maar heb je geen idee waar naartoe? Bij srprs.me boek je een vakantie zonder vooraf de bestemming te weten. Waar je naartoe trekt, blijft een verrassing tot je op de luchthaven komt. Onder het motto ‘go big or go home’ stelt de organisatie nu ook voor echte durvers dé reis der reizen samen. In een privéjet richting Dubai of een reisje naar de ruimte? The sky has no limit.

Hou je van verrassingen? Dan is een vakantie met srprs.me op jouw lijf geschreven. Je boekt een reis zonder op voorhand te weten waar je naartoe trekt. Ben je bang dat je naar een bestemming vliegt waar je ooit al eerder bent geweest en zou je dat toch liever vermijden? Dan kan je met het gloednieuwe concept ‘In Control‘ maximum vijf van de vijftien steden uitsluiten. Ook het type accommodatie kies je volledig zelf. Je hebt dus ietsje meer controle maar je uiteindelijke bestemming blijft één grote verrassing.

Ook voor solo travellers komt srprs.me met een nieuwe formule op de proppen. Met de ‘Solo Together‘ ga je op groepsreis naar het onbekende, mét onbekenden. Ook hier blijft de bestemming onbekend. Je weet alleen dat je voor vier dagen naar een Europese stad trekt in het gezelschap van vier tot acht personen tussen 18 en 35 jaar.

Op huwelijksreis naar de ruimte

Maar dé reis der reizen maak je ongetwijfeld met de nieuwe formule ‘Raketreis’. Voor echte durvers – met een iets groter budget, moeten we eerlijk zijn – maakt srprs.me het onmogelijke mogelijk. Stap je binnenkort in het huwelijksbootje en wil je een originele, over the top huwelijksreis? Misschien wel naar de maan? Of word je liever door een helikopter opgepikt voor een nachtje in het meest exclusieve hotel ter wereld? ‘When your budget has no limit, the sky doesn’t either’, klinkt het.

Heb je helaas een iets beperkter budget? Met ‘Beste Prijs’ stuurt srprs.me jou en je reisgezelschap naar een bestemming binnen Europa. Je reist op de goedkoopste tijden en overnacht in een hostel. En dat allemaal voor – je raadt het al – de beste prijs. Score!

Lees ook: