Home Lifestyle Food HOTSPOTS: Royal Donuts opent maar liefst zeven nieuwe vestigingen in ons land

HOTSPOTS: Royal Donuts opent maar liefst zeven nieuwe vestigingen in ons land

royal donuts
© courtney cook & rod long via unsplash

Fans van donuts worden in de watten gelegd, want naast een tweede vestiging van Dunkin’ in Wijnegem en Hashtag Bakeries in Brussel, opent donutketen Royal Donuts binnenkort nóg zeven nieuwe vestigingen in ons land.

Nu de herfst ons Belgenlandje eindelijk heeft bereikt, lees: de temperaturen dalen en de regen valt uit de lucht, is het hoog tijd voor wat comfort food. En wat smaakt er nu beter dan een heerlijke donut op zo’n koude, miezerige dag? We hebben al een heleboel donutshops in België waar zoetekauwen hun peperkoekenhartje kunnen ophalen en binnenkort komen er daar nog enkele bij. Royal Donuts opent namelijk zeven nieuwe vestigingen bij ons!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vrolijke toppings en heerlijke vullingen

De keten heeft maar liefst 65 winkels in Duitsland en in ons land kan je de lekkere creaties sinds begin juli voorlopig enkel proeven in Maasmechelen. Daar komt heel binnenkort dus verandering want ook in Genk, Diest, Tongeren, Sint-Truiden, Leuven, Beringen en Aalst komt er een vestiging. In Beringen opent de winkel zijn deuren op zaterdag 26 september in de Koolmijnlaan 370, in Aalst op donderdag 1 oktober op de Houtmarkt 12, in Leuven op vrijdag 2 oktober in de L. Vanderkelenstraat 17, in Genk op zaterdag 3 oktober in de Markstraat 9, in Diest op zaterdag 10 oktober in de Hasseltsestraat 98, in Sint-Truiden op woensdag 7 oktober op de Grote Markt 22 en in Tongeren op zaterdag 17 oktober in de Maastrichterstraat 102.

De donuts zijn zoals de naam al doet vermoeden heel royaal belegd met allerlei vrolijke toppings en ze hebben heerlijke vullingen om je duim en vingers bij af te likken. Bereid je maar voor op de nodige dosis keuzestress, want er zijn maar liefst 74 soorten beschikbaar!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer lekkers dat je zelf in elkaar kan flansen: