Home Lifestyle Food Dunkin’ opent binnenkort een tweede filiaal in ons land

Dunkin’ opent binnenkort een tweede filiaal in ons land

Zoetebekken hoeven voortaan niet enkel naar het centrum van Antwerpen te trekken om te smullen van de kleurrijke donuts.

dunkin wijnegem
© christina hui & zheka boychenko via unsplash

Dunkin’ opende in juni pas zijn allereerste vestiging in België, maar heel binnenkort komt er een tweede winkel vol kleurrijke donuts met heerlijke toppings en vullingen.

Een tripje naar Nederland staat bij velen gelijk aan een bezoekje bij Dunkin’. Onze noorderburen hebben immers in zo goed als elke grote stad een vestiging waar je de heerlijke donuts in de meest gekke vormen kan kopen. Sinds kort moet je helemaal niet meer de grens over om te smullen van de gebakjes, want de allereerste Belgische vestiging opende zijn deuren in juni in Antwerpen.  Met succes blijkbaar, want de donutketen kondigt nu op Instagram aan dat er een tweede winkel komt in ons Belgenlandje!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een jaar gratis donuts

Wie hoopte dat Dunkin’ deze keer koos voor Oost-Vlaanderen of Limburg zal nog even op de tandjes moeten bijten, want dit walhalla voor donutliefhebbers komt opnieuw in de provincie Antwerpen. Als locatie koos het Wijnegem Shopping Center. Een donut als vieruurtje tijdens het shoppen? Daar zeggen wij natuurlijk geen neen tegen! Op woensdag 7 oktober zal de winkel zijn eerste klanten verwelkomen vanaf 8u ‘s ochtends.

Dunkin’ heeft de traditie om elke nieuwe vestiging groots te vieren door een jaar lang gratis donuts weg te geven, en dat is ook nu het geval. Normaal gezien krijgen de eerste 100 zoetebekken die de eerste openingsdag aanschuiven voor de deur deze waanzinnige prijs, maar door de coronacrisis is dit natuurlijk niet mogelijk. Daarom pakt de keten het nu anders aan. De eerste 50 personen die online een order plaatsen van minstens één doos met twaalf donuts en deze op 7 oktober oppikken, winnen deze felbegeerde jaarkaart. En daar stopt het niet, want iedere tiende klant die online bestelt, dus ordernummer 60, 70, 80 enzovoort, wint ook een jaarkaart. Daarnaast moet je Dunkin’ ook volgen op Instagram en de app dunkinNLBE downloaden. Niet gewonnen? Niet getreurd, want op 7 oktober geeft Dunkin’ ieder uur ook twee extra jaarkaarten weg. Succes en vooral: smakelijk!

Dunkin’ Wijnegem kan je vinden in het winkelcentrum op de Turnhoutsebaan 5. De winkel zal iedere dag, behalve zondag, open zijn van 9u tot 20u, en een uurtje langer op vrijdag.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

View this post on Instagram

Woensdag 7 oktober om 08.00 uur openen wij onze store in Wijnegem shopping centrum. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Dit willen wij natuurlijk met jullie vieren:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Win een jaar lang gratis donuts*⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Hoe werkt het:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •Koop via deze webshop: dunkinwijnegem.be minimaal 1 doos met 12 donuts en haal woensdag 7 oktober je bestelling op in de winkel.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ • De eerste 50 ordernummers winnen een jaarkaart⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ • Na de eerste 50 winnaars wint iedereen die nr. 60, 70, 80 90, enz.. heeft ook een jaarkaart.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 2:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ • Volg ons op instagram: DunkinBE⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 3:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ • Download de dunkinNLBE app: https://info.dunkindonuts.nl/app/⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Extra kans:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ook geven wij op 7 oktober in de winkel ieder uur 2 extra jaarkaarten weg.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ * Wil jij kans maken op een jaar gratis donuts?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Voor meer info en de actie voorwaarden kijk op: dunkinwijnegem.be⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Adres:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wijnegem shopping centrum⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Turnhoutsebaan 5 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 2110 Wijnegem Belgie⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Openingstijden:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ma t/m do: 09.00-20.00 uur⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Vrij: 09.00-21.00 uur⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Zat: 09.00-20.00 uur⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Zon: gesloten

A post shared by Dunkin’ België (@dunkinbe) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

PS als je toch van plan bent om naar Wijnegem Shopping Center te gaan, er opent dit najaar ook een Mango zijn deuren!

Lees ook: