Home Lifestyle Food HOTSPOT: Hashtag Bakeries opent binnenkort eigen donutshop

HOTSPOT: Hashtag Bakeries opent binnenkort eigen donutshop

Het nieuwe walhalla voor zoetebekken strijkt neer in Brussel.

Hashtag Bakeries
© Instagram @hashtagbakeries

Goed nieuws voor alle zoetebekken, jullie kunnen binnenkort jullie hartje ophalen in een gloednieuwe hotspot! Hashtag Bakeries opent binnenkort namelijk zijn eerste eigen donutshop.

Hashtag Bakeries is onder vele donutliefhebbers al geen onbekende meer. De bakkerij bood de afgelopen maanden in twee zaken, BEAT Restaurant in Brussel en JJ House in Antwerpen, al hun heerlijke gebakjes aan. Tijdens de lockdown kon je de lekkernijen ook online via hun Instagrampagina bestellen en thuis laten leveren. Omdat dit een gigantisch groot succes was, besloten de vier eigenaars – Vincent, Zeineb, Jean-Marc en Nosa – nu om een eigen donutzaak te openen.

Donuthemel

Ze noemen het zelf de donuthemel, dus dat klinkt veelbelovend. Eén blik op hun menu en het water loopt ons alleszins al in de mond. Zo bieden ze onder andere lekkernijen aan met Kinder Bueno, Oreo, speculoos, brownie, gezouten karamel en nog veel meer. Je kan er je favoriete exemplaar uitkiezen en die samen verorberen met een lekkere koffie of ander drankje. Deze nieuwe hotspot zou neerstrijken in onze mooie hoofdstad Brussel. Waar precies is nog niet bekend, maar ze zijn van plan om de exacte locatie binnenkort prijs te geven. Het plan is om eind september de deuren te openen.

Kan je niet wachten om te proeven? Dan kan je in tussentijd de donuts nog steeds online bestellen via hun Instagrampagina en ophalen in een van de twee pop-ups.

Nog meer lekkers:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.