https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Food MMM: bij Caffè Rosario in Gent kan je nu ice cream croissants...

MMM: bij Caffè Rosario in Gent kan je nu ice cream croissants proeven

ice cream croissants
© heather gill via unsplash & Instagram @cafferosariogent

De Italiaanse koffiebar Caffè Rosario in Gent staat bekend om zijn speciale koffies en andere Italiaanse lekkernijen. Nieuw op hun menukaart is de ice cream croissant: een lekker Siciliaanse brioche met daartussen een bol ijs.

Gentenaars en heel wat toeristen weten dat als je zin hebt in een heel speciale koffie, je altijd je goesting vindt bij Caffè Rosario. Denk maar aan lattes met donuts, Ferrero Rocher, Kinder Bueno, marshmellows enzovoort. Verder kan je er terecht voor andere lekkere, Italiaanse specialiteiten. Sinds afgelopen weekend kan je er ook proeven van een ice cream croissant. Daarbij ruilen ze het traditionele hoorntje van een ijsje in voor een boterkoek. De ideale snack voor wie niet kan kiezen tussen een lekker ijsje of een heerlijke koek.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Verschillende smaken en toppings

Je kan kiezen uit verschillende ijssmaken zoals vanille, aardbei of pistache en het geheel werk je af met toppings zoals Oreo’s. Ze blijven natuurlijk hun Italiaanse roots trouw, want de croissant is eigenlijk een Siciliaanse brioche. Dat is een zoet, zacht wittebrood dat eigenlijk meer weg heeft van een cake dan van een brood.

De combinatie klinkt heerlijk, en als we de foto’s mogen geloven dan is het vieruurtje ook ideaal om je Instagramfeed mee op te vrolijken. Caffè Rosario vind je op het Emile Braunplein 11 in hartje Gent. De zaak is elke dag open van 8u15 tot 18u. Smakelijk!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: