Home Lifestyle Food YAY: Dunkin’ Donuts maakt exacte openingsdatum van allereerste Belgische vestiging bekend

YAY: Dunkin’ Donuts maakt exacte openingsdatum van allereerste Belgische vestiging bekend

De eerste 100 bezoekers ontvangen een jaar lang gratis donuts.

dunkin' donuts
© lu amaral & christina hui via Unsplash

De geruchten gingen al lang de ronde, maar nu is het eindelijk officieel bevestigd: Dunkin’ Donuts opent zijn eerste filiaal in ons land en verklapt ook onmiddellijk de exacte datum waarop we kunnen proeven van de kleurrijke lekkernijen.

Er wordt al sinds 2014 (!) gefluisterd dat Dunkin’ Donuts, of Dunkin’ zoals het sinds vorig jaar heet, naar België zou komen. De internationale donutketen bestaat al zeventig jaar en heeft meer dan 12.500 vestigingen verspreid over de hele wereld. Onze noorderburen hebben al meer dan twintig winkels, maar wij Belgen moesten voorlopig op onze kin kloppen. Tot nu, want de donuts met de meest gekke vormpjes en kleurtjes komen officieel naar ons land!

Gratis donuts

De keten verklapte ook al de exacte plaats én openingsdatum. Waar voordien nog twijfels waren tussen onze hoofdstad Brussel en Antwerpen, werd de knoop nu definitief doorgehakt. Dit walhalla voor zoetebekken opent zijn deuren op De Keyserlei 49 in Antwerpen. Vanaf woensdag 17 juni is dit the place to be voor alle donutfans.

Dunkin’ koppelt nog een leuke actie aan hun opening en geeft een jaar lang gratis donuts weg aan de eerste honderd bezoekers die dag! Hou er wel rekening mee dat je je nog steeds aan de coronamaatregelen moet houden bij het aanschuiven. Ben je niet bij die gelukkigen, dan kan je toch nog een gratis donut en drankje scoren door de Dunkin’-app te downloaden en Dunkin’ te volgen op Instagram. Veel succes en vooral: smakelijk!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

PS je kan ook op voorhand je keuze maken en je favoriete donuts online bestellen.

Nog meer lekkers: