Home Lifestyle Film Op deze datum verschijnt Robert Pattinsons nieuwe film op Netflix

Op deze datum verschijnt Robert Pattinsons nieuwe film op Netflix

Opschrijven in je agenda!

robert pattinson
© Getty

Fan van de ‘Twlight’-saga of heb je altijd al een zwak gehad voor Robert Pattinson? Schrijf 16 september dan maar alvast in je agenda, want vanaf dan is de acteur te zien op Netflix in zijn nieuwe film ‘The Devil All The Time’. Wij hebben deze datum dan ook al meteen genoteerd!

The Devil All The Time’ is een psychologische thriller die gebaseerd is op een boek van Donald Ray Pollock. Het verhaal zelf kwam al uit in 2011 en speelt zich af in Ohio, vlak na de Tweede Wereldoorlog. Alles draait om een reeks bizarre personages. Zo heb je bijvoorbeeld Willard Russell, een gekwelde veteraan die zijn bloedmooie vrouw Charlotte, die kanker heeft, niet kan redden. En dan heb je nog Carl en Sandy Henderson. Carl en Sandy zijn niet alleen man en vrouw, maar ook nog eens gevreesde seriemoordenaars. Zij gaan op Amerikaanse snelwegen op zoek naar geschikte modellen om eerst te fotograferen en nadien om het leven te brengen.

Verder kan de film alvast rekenen op een topcast én team. Zo is de regie voor niemand minder dan acteur Jake Gyllenhaal en Antonio Campos. Deze laatste heeft alvast een aantal afleveringen van de Netflixserie ‘The Sinner’ geregisseerd. Twee van de hoofdrollen gaan dan weer naar Robert Pattinson en Tom Holland (bekend van ‘Spider-Man’). Op de eerste beelden is het helaas nog even wachten, maar Netflix maakte wel deze week bekend dat de releasedatum van de film voorzien is voor 16 september. Het aftellen kan dus beginnen!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.