Home Lifestyle Deze 8 Europese bestemmingen worden naar alle waarschijnlijkheid trending in 2021

Deze 8 Europese bestemmingen worden naar alle waarschijnlijkheid trending in 2021

Als Miss Rona het toelaat, trekken wij volgend jaar naar Skåne, El Hierro én Salento!

reisbestemmingen Europa 2021
© Miguel Henriques & Karl jk hedin via Unsplash

Als er een ding is waar we met z’n allen massaal naar uitkijken, dan is het wel naar 2021. In de hoop dat we dan wél zorgeloos onze koffers kunnen pakken en opnieuw werk kunnen maken van die bucketlist, gingen wij op zoek naar de beste reisbestemmingen in Europa om volgend jaar naartoe te trekken.

De voorbije maanden hebben we geleerd dat homemade zuurdesembrood verdomd lekker is, Netflix een echte lifesaver is én dat het leven veel te kort is om niet van elke dag te genieten. Daarom is het belangrijk om je dromen levendig te houden en te geloven – hoe moeilijk dat nu ook mag zijn – dat alles goed komt. Om je al een beetje voor te bereiden op een wereld zonder corona, gingen wij op zoek naar Europese reisbestemmingen die momenteel getipt worden om, eens het weer zorgeloos kan, asap van je bucktelist te schrappen.

1. Melides, Portugal

Met zijn ongerepte zandstranden, kleine kleurrijke dorpspleintjes, schitterende sterrenhemel en spectaculaire zonsondergangen toont Melides je een heel andere, veel rustigere kant van Portugal. Het landelijke heuveldorp dat precies in het midden van de ongerepte kust van Alentejo ligt, wordt nu al door reisbloggers en -influencers geprezen als het nieuwe Comporta. Er zijn alleen minder (lees: geen) chique hotels, trendy kunstgalerijen en dure boetiekjes. In plaats daarvan zijn het vooral de verlaten stranden, kilometerslange wijngaarden, rijstvelden en honderden kurkeiken die de aandacht van de toeristen weten te trekken. 

Wil je verder lezen?
Meld je dan aan of maak hieronder gratis een profiel aan. Zo krijg je toegang tot al onze verhalen. Veel leesplezier!
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut
& lees alle artikels van Flair!