Home Lifestyle The Sims krijgt een eigen realityserie ‘The Sims Spark’d’

The Sims krijgt een eigen realityserie ‘The Sims Spark’d’

In de spannende wedstrijd nemen 12 deelnemers het tegen elkaar op om het origineelste verhaal te vertellen met hun personages.

the sims spark'd
© EA Games

Het favoriete spelletje uit onze jeugdjaren krijgt nu een eigen realityshow ‘The Sims Spark’d’. Daarin nemen 12 deelnemers het tegen elkaar op om de meest originele en ontroerende verhalen na te bootsen in deze digitale wereld.

Uren, dagen, wekenlang zaten we vroeger (of soms nu nog) achter onze computer om een droomwereld te creëren voor een handvol kleine poppetjes: je Sims. EA Games komt nu op de proppen met een heuse realityreeks rond het populaire spelletje. In ‘The Sims Spark’d’ nemen 12 deelnemers – bekende online personality’s – het tegen elkaar op om de meest spannende, mooie of ontroerende verhalen te vertellen met hun Sims.

Mooie geldprijs

Ze krijgen telkens een uitdaging die ze binnen een korte tijdspanne tot een goed einde moeten brengen door nieuwe personages, decors en situaties te creëren met ‘The Sims 4’. Drie juryleden beoordelen hun verhaal en de eindwinnaar gaat naar huis met maar liefst 100.000 dollar.

In de jury zetelen zangeres Tayla Parx, YouTuber Kelsey Impicciche en game developer Dave Miotke. ‘American Idol’-kandidaat Rayvon Owen zal alles aan elkaar praten. Benieuwd wat je kan verwachten? In onderstaande trailer krijg je al een klein voorsmaakje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De reeks zal bestaan uit vier afleveringen en die kan je bekijken op het YouTube-kanaal van BuzzFeed Multiplayer. De eerste komt op maandag 20 juli online.

Lees ook: